Myprotein.sk  Vám prináša jedinečnú súťaž o balíčky bezlepkových produktov  pre dosiahnutie vašich cieľov. Zapojte saj a vy do súťaže a vyhrajte jeden z 3 balíčkov bezlepkových produktov v celkovej hodnote balíčkov až 100€!

Napíšte nám, aspoň jeden produkt, vhodný pre celiatika zo sortimentu Myprotein a získajte jeden z 3 balíčkov bezlepkových produktov Myprotein. Vaše odpovede zasielajte na mail: info@bezlepku.sk do 31.10.2017.

Kompletný sortiment bezlepkových produktov Myprotein.

Prečítajte si viac o bezlepkovej výžive v článku: Šport a bezlepková strava? Áno, je to možné!

1. cena – balíček bezlepkových produktov pre športové ciele v hodnote 50€ – balíček obsahuje: Sójový Proteínový Izolát 1kg – Jemná čokoláda, BCAA – Blue Raspberry, L Glutamín – Blue Raspberry, Creapure® (Kreatín Monohydrát) – Blue Raspberry, Guarana Extrakt

2. cena – balíček bezlepkových produktov na varenie v hodnote 30€ – balíček obsahuje: Bezlepkové Ovsené Vločky, Organické Arašidové Maslo, Organický Kakaový Prášok, Organický Sirup z Agáve

3. cena – balíček bezlepkových produktov na vyskúšanie v hodnote 20€ – balíček obsahuje: Myprotein Organic Raw Bar 2x, Bezlepkové Chlebové Sušienky 2x, Bezlepkové Instantné Ovsené Vločky

Myprotein je svetová značka športovej výživy a doplnkov ponúkajúca suplementy, produkty zdravej výživy a športové oblečenie prémiovej kvality za skvelé ceny v rámci globálnej 4 miliónovej komunity po celom svete.

Ochutnajte naše bezlepkové produkty – do obchodu

GRATULUJEME VÝHERCOM

Balíček bezlepkových produktov od Myprotein.sk

v hodnote 50 EUR vyhráva Zuzana KEVEŠOVÁ, v hodnote 30 EUR vyhráva Marika MICHÁLKOVÁ a v hodnote 20 EUR vyhráva Ľubica ŠŤASTNÁ.

Všetkým vám ďakujeme za účasť v súťaži. Najradšej by sme výhru poslali každému účastníkovi, čo sa reálne nedá, ale pripravujeme pre vás aj ďalšie súťaže a veríme, že v tých sa aj na vás už usmeje šťastie : )