Upfield, svetový líder v produkcii rastlinných potravín uviedol na slovenský trh novinku, rodinu 100% rastlinných alternatív masla.

V obchodoch môžete nájsť Ramu 100% rastlinnú alternatívu neslanú, vo forme 250g kocky. Alebo môžete siahnuť po 200g vaničke a vybrať si môžete buď Ramu 100% rastlinnú alternatívu, slanú, alebo siahnite po Rame 100% rastlinnej alterntíve s olivovým olejom.


Novinky Rama 100% rastlinné alternatívy sú BEZ mliečnej zložky, konzervantov, palmového oleja a BEZ LEPKU, preto predstavujú dokonalé riešenie pre alergikov a osoby vyhýbajúce sa týmto látkam zo zdravotných dôvodov (s precitlivenosťou či intoleranciou na laktózu a lepok). Navyše sú úplne bez transmastných kyselín – ako celá ponuka firmy Upfield a zároveň neobsahujú žiadne konzervanty a majú 100% prísady prírodného pôvodu.


Používať ich môžete úplne rovnako ako mliečne maslo. Stačí ich jednoducho zameniť v recepte.

Rama je ideálna na prípravu tradičných či moderných jedál, na natieranie či varenie a vďaka 79% obsahu tuku dokonca i na pečenie a smaženie.

Vďaka tomu, že je Rama 100% rastlinná, je tak ideálna pre vegetariánov a vegánov, spotrebiteľov vyhýbajúcich sa produktom živočíšneho pôvodu kvôli starostlivosti o zvieratá a planétu a všetkých, ktorí hľadajú inovatívny prístup k tradičnej kuchyni.