Upfield, svetový líder v produkcii rastlinných potravín rozšíril svoju ponuku a prniesol na slovenský trh novinku – Rama Crema 100% rastlinné alternatívy a varenie, s obsahom tuku 15 % a na šlahanie, s obsahom tuku 31 %.

Vďaka 100 % rastlinnej receptúre sa Rama Crema 15 % a Rama Crema 31 % dokonale uplatnia v kuchyni vegetariánov a vegánov, spotrebiteľov vyhýbajúcich sa produktom živočíšneho pôvodu kvôli starostlivosti o zvieratá a planétu a všetkých, ktorí hľadajú inovatívny prístup k tradičnej kuchyni.
Novinky Rama Crema sú BEZ mliečnej zložky, konzervantov, palmového oleja a BEZ LEPKU, preto predstavujú dokonalé riešenie pre alergikov a osoby vyhýbajúce sa týmto látkam zo zdravotných dôvodov (s precitlivenosťou či intoleranciou na laktózu a lepok). Navyše sú úplne bez transmastných kyselín – ako celá ponuka firmy Upfield. Rama Crema neobsahuje žiadne konzervanty.
Používať ich môžete ako mliečne smotany. Stačí ich jednoducho zameniť v recepte. Sú ideálne na prípravu tradičných či moderných jedál, na zahustenie polievok a omáčok alebo na pečenie či ľahké šľahanie.

Skúste napríklad Rama Crema na varenie, s obsahom tuku 15 % a pripravte si tradičné alebo netradičné pokrmy. Použiť ju môžete do polievok alebo na zahustenie omáčok.

Alebo skúste Rama Crema na šlahanie, s obsahom tuku 31 %. Skvele sa šľahá a drží objem. Vychutnajte si ju len tak vyšľahanú s ovocím alebo ju použite pri pečení dezertov.

Rama Crema – aj milovníci smotany ju milujú!