V spolupráci s renomovanými nutričnými špecialistami sme pre vás pripravili doplnky výživy, ktorých cieľom je efektívna podpora vášho zdravia a celkovej vitality. Za ich blahodarnými účinkami stojí starostlivý výber ingrediencií tej najvyššej BIO kvality, ktoré majú spolu synergický efekt. Tieto produkty sme vytvorili tak, aby vaše telo zužitkovalo živiny v čo najväčšej miere. V našich výživových doplnkoch nájdete vitamíny, antioxidanty, minerálne látky, esenciálne aminokyseliny, makro-živiny a ďalšie prírodné zlúčeniny, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Pri tvorbe týchto prémiových zmesí sme tiež mysleli na tých, ktorí trpia potravinovými intoleranciami. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme produkty, ktoré sú určené aj pre ľudí s celiakiou.

Bio bora Refresh

exotická ovocná bomba bohatá na prírodný vitamín C

Unikátna zmes vo forme prášku z banánu, lucumy, baobabu dlaňovitého, *maqui, malpígie holej (aceroly) a *acai.

  • Svieži mix exotického ovocia je bohatým zdrojom vlákniny
  • Obsahuje maqui a acai význačné vysokou antioxidačnou kapacitu (ORAC)
  • Poskytuje vysokú dávku prírodného vitamínu C
  • Vitamín C prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, normálnemu energetickému metabolizmu a k tvorbe kolagénu
  • Pozostáva z čisto rastlinných ingrediencií v 100% BIO kvalite bez GMO, umelých sladidiel, umelých príchutí a konzervantov
  • Pravidelne testujeme všetky suroviny na prítomnosť nežiadúcich látok (toxínov, pesticídov, ťažkých kovov)

Bio bora Refresh sa ľahko stane vašou každodennou dávkou exotického ovocia. Je bohatým prírodným zdrojom vlákniny a vitamínu C. Ingrediencie tohto produktu sme zozbierali doslova z celého sveta. Vyberali sme miesta, na ktorých sa jednotlivému ovociu darí najviac. Budete sa preto môcť spoľahnúť na jeho 100% BIO kvalitu a výživnosť. Doprajte si svieži mix exotických chutí jemne kyslých maqui, citrusových tónov baobabu obohatených o lahodne sladkú lucumu, jemne zvýraznenú banánmi.

*Maqui a *acai sme cielene pridali do Bio bora Refresh, aby okrem iných benefitov pre zdravie zabezpečili aj vysokú hodnotu ORAC. Tá vyjadruje antioxidačnú kapacitu potravín bojovať proti voľným radikálom. Ochranu buniek pred oxidačným stresom v tomto produkte podporuje aj vitamín C. Vysoké množstvo tejto mikroživiny okrem toho tiež prispieva k tvorbe kolagénu, ako aj normálnej funkcii imunitného systému, nervového systému a k normálnemu energetickému metabolizmu.

Bio bora Refresh sme v spolupráci s nutričnými expertmi zostavili tak, aby sa jednotlivé zložky vzájomne podporovali a zároveň ich účinné látky boli pre telo ľahko využiteľné. Bio bora Refresh je skrátka chutnou a výživnou bombou na každý deň!

*ORAC (antioxidačná kapacita potravín): Acai ORAC = 208 628 μmol TE/100g a Maqui ORAC = 50 000 μmol TE/100g).

Získajte viac informácií o zložení, výživových hodnotách, dávkovaní a jednotlivých ingredienciách Bio bora Refresh. Pripravte si zdravé a chutné recepty s Bio bora Refresh

 

Bio bora Revive

dávka vitality s lahodnou chuťou na každý deň

Unikátna zmes vo forme prášku z banánu, čučoriedky chocholíkatej, lucumy, špenátu siateho, kelu kučeravého, čajovníka čínskeho (matcha), konopnej bielkoviny a spiruliny.

  • 8 synergicky zladených superfoods pre podporu zdravého životného štýlu
  • Obsahuje esenciálne aminokyseliny, železo a horčík
  • Vyznačuje sa vynikajúcou chuťou pre každodenný pôžitok
  • Denná dávka vo vyváženom množstve
  • Pozostáva z čisto rastlinných ingrediencií v 100% BIO kvalite bez GMO, umelých sladidiel, umelých príchutí a konzervantov
  • Pravidelne testujeme všetky suroviny na prítomnosť nežiadúcich látok (toxínov, pesticídov, ťažkých kovov)
  • Bio bora Revive je výživovým doplnkom so súčinne zladenými zložkami. Mix zeleniny, ovocia, matcha, konopnej bielkoviny a spiruliny sme zostavili tak, aby poskytoval širokú škálu živín a zároveň vás prekvapil vynikajúcou chuťou. Vďaka nej sa tento dar prírody tak rýchlo stane vašim každodenným pôžitkom, podobne ako napríklad posedenie pri dobrej káve.Bio bora Revive je ideálnou voľbou pre všetkých aktívnych ľudí, ktorým záleží na svojom zdraví. Nerozhodujte sa medzi kariérou a zdravím. So správnymi stravovacími návykmi môžete mať oboje.
  • Za účinnosťou Bio bora Revive nehľadajte žiadne umelé podporné látky ani sladidlá. Všetky ingrediencie sú v 100% BIO kvalite. Nebojte sa vrhnúť do kolotoča každodenných udalostí. Matcha podporuje prirodzený spánok, imunitný systém, pomáha osviežiť telo a myseľ ako aj cítiť sa energickejšie. K zvýšeniu pocitu energie prispieva aj spirulina, ktorá tiež pomáha podporiť vitalitu tela. Čučoriedky, lucuma, špenát a spirulina sú bohaté na cenné bioaktívne zlúčeniny, ktoré sa okrem iného skúmajú pre ich antioxidačný potenciál. Vďaka konopnej bielkovine nechýbajú esenciálne aminokyseliny. K výživnosti celej zmesi prispievajú aj kučeravý kel a banán.

Získajte viac informácií o zložení, výživových hodnotách, dávkovaní a jednotlivých ingredienciách Bio bora Revive Pripravte si zdravé a chutné recepty s Bio bora Revive

Bio bora Relish

kakaová delikatesa pre podporu imunity, zdravia vlasov a pokožky

Unikátna zmes vo forme prášku z kakaa, mrlíka čílskeho (quinoa), jakonu, žeruchy peruánskej (maca) a camu camu.

  • Je prírodným zdrojom vitamínu C, medi a chrómu
  • Meď podporuje pigmentáciu pokožky a vlasov
  • Vitamín C prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, k zníženiu únavy a k tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu pokožky
  • Kakaová pochúťka bohatá na vlákninu
  • Pozostáva z čisto rastlinných ingrediencií v 100% BIO kvalite bez GMO, umelých sladidiel, umelých príchutí a konzervantov
  • Pravidelne testujeme všetky suroviny na prítomnosť nežiadúcich látok (toxínov, pesticídov, ťažkých kovov)

Bio bora Relish je kakaovou delikatesou, ktorú si môžete dopriať bez akýchkoľvek výčitiek. Je dôkazom toho, že prívlastky ako „zdravé“ a „chutné“ sa navzájom nevylučujú.  Doprajte si mix chutí blahodarného kakaa, výživnej quinoy, sladkého jakonu, či exotickej macy a camu camu. Táto unikátna zmes synergicky zladených ingrediencií v 100% BIO kvalite je prírodným zdrojom vitamínu C, minerálnych látok a je bohatá na vlákninu.

Prirodzene krásna pokožkavlasy nemusia byť ničím nedosiahnuteľným. V Bio bora Relish je zastúpených viacero zložiek, ktoré na ich stav pozitívne vplývajú. Zo všetkých spomeňme najmä vitamín C a meď. Kým meď prispieva k pigmentácii vlasovpokožky, vitamín C zase podporuje tvorbu kolagénu dôležitého pre normálnu funkciu pokožky. Benefity týchto mikroživín vlasmi, či pokožkou nekončia. Prispievajú tiež k normálnej funkcii imunitného systému, normálnemu energetickému metabolizmu a k ochrane buniek pred oxidačným stresom. Vďaka vitamínu C sa aj počas náročných dní môžete cítiť fit, pretože podporuje znižovať únavu.

Veríme, že pre nutrične bohatý obsah bez potreby kompromisov k výbornej chuti sa Bio bora Relish stane nenahraditeľným doplnkom k vašej pestrej a vyváženej strave, ako aj podporí váš zdravý životný štýl.

Získajte viac informácií o zložení, výživových hodnotách, dávkovaní a jednotlivých ingredienciách Bio bora Relish. Pripravte si zdravé a chutné recepty s Bio bora Relish

 

Bio bora Active Support

Každý z týchto výživových doplnkov má svoje špecifické zameranie i chuť a preto rozumieme, že nie je jednoduché vybrať si len jeden. Nemusíte však robiť žiadne kompromisy. Tieto tri produkty sú vzájomne perfektne kombinovateľné a skúsiť ich môžete naraz vďaka zvýhodnenému balíčku Bio bora Active Support – nielenže ušetríte, ale doprajete vášmu telu širšiu škálu účinkov a chutí.