Gam´s protein bar tyčinky spĺňajú požiadavky aj najnáročnejšieho zákazníka. Všetky sú poliate pravou belgickou čokoládou.

GAM´S coconut protein bar
je bezlepková a obohatená o kolagén. Je chutnou náhradou zdravej desiaty, či olovrantu, vynikajúcim doplnkom stravy, vhodná pre športovcov, alebo ľudí, ktorí volia zdravšiu alternatívu klasických tyčiniek. Dodá telu pocit nasýtenia, energiu z nízkymi hodnotami kalórií. GAM´S coconut protein bar má jemnú a lahodnú chuť kokosu. Je vláčna, veľmi ľahko stráviteľná. Je to zážitok chuti.

GAM´S chocolate protein bar
je proteínová tyčinka, ktorá spĺňa požiadavky aj náročného zákazníka. Obsahuje 21,4 g proteínu, pričom podiel cukru v tyčinke je iba 2,7 g. Tyčinka je  poliata mliečnou belgickou maltitolovou čokoládou. Je bezlepková a obohatená o kolagén. Je chutnou náhradou zdravej desiaty, či olovrantu, vynikajúcim doplnkom stravy, vhodná pre športovcov, alebo ľudí, ktorí volia zdravšiu alternatívu klasických tyčiniek. Dodá telu pocit nasýtenia, energiu z nízkymi hodnotami kalórií.

GAM´S caramel protein bar
je proteínová tyčinka, ktorá spĺňa požiadavky aj náročného zákazníka. Obsahuje 15,9 g proteínu, pričom podiel cukru v tyčinke je iba 4,4 g. Tyčinka je poliata mliečnou belgickou maltitolovou čokoládou. Je bezlepková a obohatená o kolagén. Je chutnou náhradou zdravej desiaty, či olovrantu, vynikajúcim doplnkom stravy, vhodná pre športovcov, alebo ľudí, ktorí volia zdravšiu alternatívu klasických tyčiniek.

GAM´S lemon protein bar
je proteínová tyčinka, ktorá spĺňa požiadavky aj náročného zákazníka. Obsahuje 21,4 g proteínu, pričom podiel cukru v tyčinke je iba 3,6 g. Tyčinka je poliata mliečnou belgickou maltitolovou čokoládou. Je bezlepková a obohatená o kolagén.

GAM´S cherry poppy  protein bar
je proteínová tyčinka, ktorá spĺňa požiadavky aj náročného zákazníka. Obsahuje 20,4 g proteínu, pričom podiel cukru v tyčinke je iba 3,4 g. Tyčinka je poliata mliečnou belgickou maltitolovou čokoládou. Je bezlepková a obohatená o kolagén.

GAM´S peppermint protein bar
je proteínová tyčinka, ktorá spĺňa požiadavky aj náročného zákazníka. Obsahuje 22,6 g proteínu, pričom podiel cukru v tyčinke je iba 2,5 g. Tyčinka je poliata mliečnou belgickou maltitolovou čokoládou. Je bezlepková a obohatená o kolagén.

https://www.gams-shop.com/?partners_id=2