Gam´s superfood – tyčinky s jedinečnou chuťou bez cukru, laktózy a bez lepku si môžete objednať vo výhodnej cene 0,69 € na https://www.gams-shop.com/?partners_id=2

Gam´s  superfood Spirulina & Lemon

je tyčinka s jedinečnou chuťou určená aj pre vegánov. Tyčinka je bez pridaného cukru, bezlaktózová a bezlepková. Superfood  je obohatený o morskú riasu spirulinu. Spirulina je silný antioxidant, má protizápalové účinky a zmierňuje únavu. Pomáha organizmu pri obnove a udržiavaní acidobázickej rovnováhy. V jednej tyčinke sa nachádza toľko nutrične významných látok, ako v 0,9  kg zeleniny.  Tyčinka obsahuje kvalitný tuk bez cholesterolu a citrón sa tu nachádza v organic kvalite. Spojenie citrónu a spiruliny dodáva tyčinke jedinečnú chuť.

Gam´s  superfood – Chlorella & Apricote

je tyčinka s jedinečnou chuťou určená aj pre vegánov. Tyčinka je bez pridaného cukru, bezlaktózová a bezlepková. Superfood  je obohatený o sladkovodnú  riasu chlorellu. Chlorella podporuje správne fungovanie metabolizmu, detoxikuje organizmus. Má vpriaznivý vplyv na pečeň a hrubé črevo a spomaľuje proces stranutia. Tyčinka obsahuje kvalitný tuk bez cholesterolu a marhuľa sa tu nachádza v organic kvalite. Spojenie chlorelly a marhule dodáva tyčinke jedinečnú chuť.

Gam´s  superfood – Hemp & Lemon

je tyčinka s jedinečnou chuťou určená aj pre vegánov. Tyčinka je bez pridaného cukru, bezlaktózová a bezlepková. Superfood  má  vysoký obsah bielkovín, vlákniny a minerálov a vitamínov. Pomáha regulovať chuť na sladké. Posilňuje imunitný systém, dodáva veľké množstvo energie a podporuje rast svalovej hmoty. Obsahuje konopné semienka a konopný proteín. Tyčinka obsahuje kvalitný tuk bez cholesterolu a citrón sa tu nachádza v organic kvalite. Spojenie citrónu a konope dodáva tyčinke jedinečnú chuť.