Ingrediencie:

300 g bezlepkovej múčnej zmesi na chlieb a kysnuté cesto AniFitt
60 g taveného kokosového oleja AniFitt
100 g strúhaného syra – rastlinného alebo bezlaktózového
2 kávové lyžičky himalájskej soli AniFitt
1 kávová lyžička sódabikarbóny AniFitt
1 vajce
1,7 dl mlieka – rastlinného mlieka
zväzok medvedieho cesnaku

Príprava:

Kokosový olej roztavíme a prisypeme múku. Následne primiešame nastrúhaný syr, soľ, medvedí cesnak a mlieko. Vypracujeme cesto, ktoré necháme stáť zhruba 10 minút. Cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme a povykrajujeme pagáče ľubovoľnej formy a veľkosti. Potrieme taveným kokosovým olejom, poukladáme na plech s papierom na pečenie a dáme zapiecť. Pečieme pri teplote 180 – 200 stupňov 25 minút.