Ak hľadáte pre svoje deti naozaj jedinečné sladkosti, správna adresa je www.detskastrava.eu. Prevádzkovateľom tohto zaujímavého obchodíku je spoločnosť Ellas – detská strava s.r.o., ktorá sa od svojho vzniku v roku 2013 venuje dovozu a predaju potravín (primárne) z Veľkej Británie, pričom sa špecializuje na produkty vhodné pre deti a bábätká od najskoršieho veku. Z našej ponuky si vyberú okrem mamičiek, ktoré chcú svojím deťom dopriať kvalitnejšie a zdravšie sladkosti aj vegetariáni, vegáni, celiatici a ľudia s intoleranciou na laktózu.

V našom portfóliu produktov nájdete svetoznáme značky ako Ella’s Kitchen, Organix, Kiddylicious, BEAR nibbles, Biona Organic, Moo Free chocolates, Doves Farm, Little Pasta Organics a mnoho iných. Výrobky od našich dodávateľov spĺňajú náročné kritériá a na ich výrobu sa používajú ingrediencie z kontrolovaného hospodárstva  v BIO kvalite.

Už v roku 2014 sme uzavreli úspešnú spoluprácu s britským výrobcom Moo free chocolates, ktorých jedinečné bezlepkové vegánske čokolády bez mlieka sme na Slovensko priniesli ako prvý predajca. Koncom roku 2016 sme sa taktiež stali prvý a zároveň jediný oficiálny predajca  ovocných snackov, cereálií  a sušeného ovocia od výrobcov BEAR nibbles a URBAN FRUIT.

Našim hlavným cieľom je všetkých mamičkám a tatom aj na Slovensku ponúknuť možnosť dať svojim najmenším len to najlepšie. Snažíme sa, aby naše produkty boli dostuné širokej verejnosti aj  v podobe zásobovania do prevádzok a súkromných škôlok, či rodinných centier. Sledovať nás môžete na našom webe www.detskastrava.eu a na Facebooku a Instagrame.