SYMPROVE™ je probio nápoj na vodnom základe, obsahujúci štyri jedinečné kmene živých aktívnych baktérií: L. rhamnosus, E. faecium, L. acidophilus, a L. plantarum. Za normálnych okolností sa bežne vyskytujú v čreve. Ak sa v ňom však nenachádzajú, môže čoskoro dôjsť k nerovnováhe.

MALÁ ZMENA S VEĽKÝM ÚČINKOM!
Malé pozmenenie Vašej rannej rutiny môže skutočne výrazne zmeniť Váš život. Jediné čo musíte počas 12 týždňového programu Symprove dodržiavať, je pitie 1 malej odmerky Symprove každé ráno (10 minút pred jedlom, či pitím). To je všetko. Sme si istí, že do 12 týždňov sa budete Vy a Vaše črevá cítiť výrazne lepšie!

Ako funguje Symprove
Je síce iba malý rozdiel v tom, akým spôsobom dodávame naše baktérie, no pre Vás a Vaše črevá je to obrovská zmena. Ak sa chcete dozvedieť viac o našom jedinečnom dodávacom systéme Unique Delivery System (UDS™), čítajte ďalej.

Baktérie dostaneme tam, kde sú najviac potrebné

Pre všetky produkty obsahujúce baktérie platí, že na to, aby efektívne fungovali, potrebujú splniť tri základné predpoklady:
1. Dostaviť sa
vo výbornej kondícii a hneď od začiatku byť pripravené pustiť sa do práce.
2. Prežiť
vo veľmi kyslom a nehostinnom prostredí žalúdka.
3. Pôsobiť
v črevách a v tých cieľových oblastiach, kde je to potrebné, rýchlo a efektívne.

Najdôležitejšie fakty prečo SYMPROVE™
•    Každý mililiter Symprove obsahuje približne 200 miliónov živých, aktívnych baktérií
•    Štyri jedinečné kmene baktérií v Symprove spoločne PÔSOBIA v črevách práve tam, kde je to najviac potrebné, a to rýchlo a efektívne.
•    Kľúčové je, že Symprove má vodný základ a preto nespúšťa trávenie, čo baktériám umožňuje PREŽIŤ nehostinné prostredie vo Vašom žalúdku.
•    Nezávislý výskum na univerzite v Londýne (UCL) dokázal, že Symprove sa dokáže DOSTAVIŤ na miesto určenia, PREŽIŤ a PÔSOBIŤ tam, kde je to najviac potrebné, a to rýchlo a efektívne.

Prečo ostatné produkty zlyhávajú?
Nedávne nezávislé výskumy ukázali, že produkty, ktoré sú lyofilizované (sušené mrazom) alebo dodávané v strave, nedokážu úspešne splniť tieto tri predpoklady. A to z týchto dôvodov:
•    Jedlo a mliečne výrobky (ako napríklad jogurty) zvyčajne spúšťajú tráviaci proces, čo znamená, že sa dlhšie zdržiavajú v silných žalúdočných kyselinách, čo obvykle spôsobí usmrtenie mnohých baktérií.
•    Lyofilizované produkty sú počas ich prijímania neaktívne (nie sú živé) a zvyčajne prežijú len veľmi krátko, ak sú vystavené žalúdočným kyselinám. A tie, ktoré prežijú, prejdú Vašim črevom ešte skôr než by sa stihli opäť stať aktívnymi a začať účinkovať.

Zapojte sa do 12 týždňového programu Symprove
Je nám jasné, že 12 týždňov sa môže zdať ako veľmi dlhá doba, ale je vedecky dokázané, že obnovenie rovnováhy vo Vašom čreve vyžaduje dlhší čas. A ak ste jedným z niekoľko tisíc ľudí na Slovensku, ktorí už žijú s nevyváženými črevnými baktériami, istotne viete, aký vplyv má táto porucha na kvalitu Vášho života. Táto nevyváženosť nám dokonca dokáže skomplikovať vykonávanie činností, ktoré sú pre iných ľudí úplne normálne, ako je napr. zájsť s priateľmi do reštaurácie alebo zviesť sa do práce autobusom.
Takže, ak ste ochotní zapojiť sa do nášho 12 týždňového programu, my sa tým zaviažeme, že Vás budeme do maximálnej možnej miery podporovať počas každého kroku na ceste k Vášmu uzdraveniu. Ak si nebudete niečím istí, prosím napíšte nám a my Vám ochotne poradíme.

SYMPROVE™  je BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY a BEZ UMELÝCH FARBÍV

Jednoduchá zmena počas 12 týždňov
Malé pozmenenie Vašej rannej rutiny môže skutočne výrazne zmeniť Váš život. Jediné čo musíte počas 12 týždňového programu Symprove dodržiavať, je pitie 1 malej šálky Symprove každé ráno (10 minút pred jedlom, či pitím). To je všetko. Sme si istí, že do 12 týždňov sa budete Vy a Vaše črevá cítiť výrazne lepšie!

Ako skladovať Symprove?
Ešte pred otvorením by mal byť Symprove uschovaný na tmavom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte Symprove v chladničke, aby ste sa zabezpečili optimálne podmienky pre živé a aktívne baktérie. Symprove nikdy nezohrievajte a nezmrazujte. Baktérie by sa tým mohli usmrtiť.

Dôležité upozornenie
Niektorí zákazníci (približne 1 zo 100) uvádzajú, že počas prvých dní užívania Symprove zaznamenali redšiu stolicu. Je to normálne a znamená to, že baktérie začínajú účinkovať.

Udržiavanie znovunadobudnutej rovnováhy v črevách
Symprove by ste mali užívať aj po ukončení tohto programu, aby ste udržali rovnováhu baktérií nastolenú vo Vašom tele. Mnohí z našich zákazníkov pokračujú udržiavacou fázou a upravujú si ju tak, aby vyhovovala ich životnému štýlu. Keď ukončíte 12 týždňový program, môžete znížiť dennú dávku Symprove. Cieľom je udržanie rovnováhy baktérií vo vašich črevách. Obvykle odporúčame znížiť množstvo o polovicu počas niekoľkých týždňov, a potom podľa toho, ako sa cítite.

Objednajte si svoj Symprove
Ak máte akékoľvek otázky, radi vám kedykoľvek o produktoch Symprove. poskytneme ďalšie informácie. Svoj Symprove si objednajte na www.symprove.sk alebo na tel. čísle 0949 462 846

Máte akékoľvek otázky? Neváhajte a napíšte nám na info@symprove.sk
www.symprove.sk