Spoločnosť Berto predstavuje ručne vyrábané Família Berto šunky s 97% podielom mäsa bez obsahu alergénov, laktózy a lepku. Vychutnajte si v kruhu rodiny šunky prémiovej kvality vyrobené zo starostlivo vybraných surovín, ktoré Vám prinesú zážitok z chuti, ktorý budete chcieť zopakovať.

Família Berto šunka a Família Berto šunka lahodná sú rodinným dedičstvom, ktoré sme sa pri príležitosti 25. výročia vzniku spoločnosti Berto rozhodli uviesť na slovenský trh. Doprajte si v kruhu rodiny tie najdelikátnejšie plátky jemnej a vyváženej chuti, ktoré v sebe nesú tradíciu rokmi overeného poctivého mäsiarskeho remesla zo Záhoria.

 „Família Berto šunky sú našim rodinným dedičstvom, o ktoré sa chceme podeliť s našimi zákazníkmi. Šunky sú spojením overenej rodinnej receptúry a originálnej zmesi korenín, ktorú si sami navrhujeme a pripravujeme. Vzhľadom na vysoký podiel mäsa a minimálny obsah prídavných látok sú šunky vhodné nie len pre celiatikov, ale aj deti“, uviedol Ignác Bertovič, výkonný riaditeľ spoločnosti Berto.

Podiel mäsa: 97%
Balenie:  140g, 3250g, 6500g
Trvanlivosť: 21 dní, 30 dní, 90 dní