Chystáte prváčikov do školských lavíc a chýba Vám pre nich správna motivácia? Chcete spríjemniť prvé školské dni svojim najmilším tak, aby do školy odchádzali s radosťou a s úsmevom na tvári? Vyskúšajte naše originálne desiate, ktoré nielen krásne vyzerajú, ale aj výborne chutia! Vytvorte najmenším milé prekvapenie alebo si len tak počas letných chvíľ pohody vyrobte veselú desiatu, ktorá poteší maškrtný jazýček. Pretože čo na srdci, to v brušku!

GRANKO kokteil s banánom

Na prípravu potrebujeme:
zrelý banán
GRANKO
200 ml polotučného mlieka
banán a jahody na ozdobu
Zrelý banán rozmixujeme s lyžicou GRANKA a 200 ml polotučného mlieka. Prelejeme do pohára, doplníme o veselú slamku a ozdobíme jahodou a plátkom banánu. K tomu deťom pripravíme misku ovocia a lahodná desiata je na svete!
koktail_880

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRANKO jablkové srdiečka

Na prípravu potrebujete:
jablká
GRANKO a GRANKO sirup
banán
mandle
Pomocou cukrárskych formičiek vykrajujeme srdiečka z olúpaných jabĺk. Tie potom po jednom napichneme na slamky a dozdobíme GRANKOVÝM sirupom či sypaným nápojom GRANKO. Môžeme pridať veselého čerta pripraveného z kolieska banánu a rohmi z mandlí. Podľa fantázie dozdobíme aj napoly prekrojený banán a ďalšie ovocie. Po jablčnej desiate sa len tak zapráši!
jablko_granko_880