Ocistne_kury_300Každý deň sme obklopení toxínmi, ktoré sa postupne dostávajú do nášho tela a ovplyvňujú naše zdravie. Už ste sa nad tým zamysleli? Uvedomujete si, že škodlivé látky sa nachádzajú vo vode, v pôde i v potrave? Zvyčajne sa vyskytujú v malých dávkach a v nízkej koncentrácii, ale ich dlhoročné pôsobenie môže viesť k značnému oslabeniu organizmu, zníženiu imunity, chronickej únave či k rozvoju početných chorôb.

Jedinou cestou, ako sa ich zbaviť je očista. Dr. Jadwiga Górnicka je doktorka medicíny, významná poľská špecialistka na vnútorné choroby a prírodnú medicínu.
Počas svojej vyše šesťdesiatročnej lekárskej praxe vyliečila pomocou prírodných metód tisíce pacientov vrátane mnohých takých, ktorých ťažkosti boli považované za nevyliečiteľné.

Vo svojej knihe Očistné kúry ukazuje, ako dokážete svoje telo zbaviť toxínov a prečo by ste to mali urobiť.

Očista organizmu
Očista organizmu patrí k najstarším liečebným metódam, aké ľudstvo pozná. Potrebou pravidelných pôstov a hladoviek sa zaoberajú staré východné filozofie aj všetky veľké náboženstvá. Reč o nich je takisto v Biblii. Liečebné hladovky boli v medicíne známe a aplikovali sa od najstarších čias; až v 19. storočí upadli do zabudnutia následkom rýchleho rozvoja chémie a farmácie.

Dnes sa potreba očisty organizmu začína znova dostávať na program dňa. Uprednostňujú sa prevažne metódy prevzaté z východnej medicíny. Nech je to už akokoľvek, veľká skupina európskych lekárov sa zhodne v názore, že očista má pre zdravie podstatný význam.
Na konferencii prestížnej Kráľovskej lekárskej spoločnosti v Londýne 57 popredných lekárov z celej Európy potvrdilo, že pôvodcom asi 90 % chronických chorôb sú otravy organizmu toxínmi, ktoré sa hromadia v črevách, a nedostatok vitamínov a minerálov.

V novej knihe Očistné kúry okrem iného nájdete pečeňovú a obličkovú kúru, ryžovú diétu a zoznam škodlivých prísad v potravinách.