V roku 2010 sa Poľnohospodárske družstvov Tvrdošovciach rozhodlo, že rozvíri vody rastlinnej výroby na Slovensku. Začali s plantážovým pestovaním rakytníka rešetliakovitého. Rakytník je ker rozšírený užv celej západnej Európe a často spomínaný aj ako rastlina tretieho tisícročia. Aj keď táto drevina pôvodne pochádza z Himalájí, darí sa jej výborne aj v našich podmienkach. Svedčia o tom aj mnohé ocenenia rakytníkových výrobkov z Tvrdošoviec.

Táto superpotravina obsahuje veľké množstvo biologicky aktívnych látok, ktoré majú širokospektrálne účinky na náš organizmus. Vyniká hlavne obsahom C vitamínu, ktorý sa v rastline uchová aj po spracovaní, odoláva teplu i chladu. Pomocou šetrného spracovania môžeme získať produkty, ktoré sú skutočne zdraviu prospešné.

Na policiach našich obchodov je možné nájsť rôzne výrobky z rakytníka, ale máloktoré sú v BIO kvalite a v niektorých dokonca ten rakytník nájdete takmer len s pomocou lupy. Na našu veľkú radosť v Tvrdošovciach dbajú na kvalitu svojich výrobkov. Šetrné spracovanie, BIO kvalita, vysoký obsah rakytníka vo výrobkoch, to všetko pod jednou strechou, ba produkty ešte aj skvelo chutia!

Značka Tvrdošovské ZLATO neponúka len kvalitné produkty, ale aj široký výber. Na osvieženie v škole alebo v práci sú výborné ich ovocné šťavy s rakytníkom, ktoré majú jemne kyslasto-horkú chuť. V boji proti chorobám pomáha BIO rakytníková šťava, ktorá posilňuje imunitný systém a pozitívne vplýva na celý náš organizmus. Proti zákernej chrípke a prechladnutiu je tu rakytníkový čaj a RA-MED (kvetový med s extraktom z rakytníka).
A najnovšie prišli na trh so slovenským unikátom: so 100% BIO rakytníkovým olejom, ktorý sa získava zo se-mien lisovaním a je považovaný za najvzácnejší.

Neviem ako Vy, ale ja neverím v zázraky. Rakytník a rakytníkové produkty značky Tvrdošovské ZLATO nie sú zázrakom, ale darom prírody. Som rada, že sa už aj na Slovensku môžeme pochváliť ozaj kvalitnými výrobkami domácej produkcie.
Navštívte našu internetovú stránku pd-tvrdosovce.sk alebo zlatyrakytnik.sk a presvedčte sa sami. Veľa cenných a aktuálnych informácií môžete získať aj na FB stránke Tvrdošovské ZLATO. A ak už aj Vás pohltila rakytníkománia, tak navštívte e-shop zlatyrakytnik.sk , odkiaľ si môžete z pohodlia domova objednať všetky výrobky.

Na zdravie!

web_IMG_9500_retus