Červený melón patrí k tomu najchutnejšiemu, čo sa nám dostane na stôl. Nech sa páči zaujímavý recept na melónový nanuk. Vynikajúca zdravá a efektná pochúťka vznikne, keď do formičky na nanuky navrstvíte postupne červenú, bielu a zelenú vrstvu.

POTREBUJEME

ČERVENÁ VRSTVA
4 šálky červeného melóna
šťava z jednej limetky
1 PL trstinového cukru
2 PL kúskov čokolády

BIELA VRSTVA
1 šálka konzervovaného kokosového mlieka
1 šálka ušľahanej šľahačky

ZELENÁ VRSTVA
6 kiwi + 2 PL medu

A FORMIČKY NA DOMÁCE NANUKY

POSTUP
Melón pokrájame na kocky a vložíme s ostatnými ingredienciami do mixéra. Poriadne premixujeme, primiešame malé kúsky čokolády a následne vlejeme do nanukových foriem, ktoré necháme 4 hodiny v mrazničke. Samozrejme si necháme vo formičkách miesto na doplnenie bielej a zelenej vrstvy. Po zmrazení červenej vrstvy do formičiek doplníme bielu vrstvu, ktorá nám vznikne zmiešaním kokosového mlieka so šľahačkou a necháme 4 hodiny v mrazničke. Potom do každej formičky nalejeme zelenú vrstvu a znovu necháme 4 hodiny v mrazničke. Námaha sa určite oplatí a dobrý pocit vám určite prinesú vaši konzumenti v podobe úsmevu. Prajeme všetkým dobrú chuť.

FOTO http://www.cookingclassy.com/2015/06/watermelon-popsicles/