Všetko začalo v roku 1853, kedy Louis Bonduelle založil liehovar na severe Francúzska. Ten bol v roku 1926 prestavaný na konzervárne a v ten istý rok sa konal aj prvý zber úrody hrášku. Rýchly rast tejto výroby bol korunovaný v roku 1957, kedy bol s neuveriteľným obchodným úspechom uvedený na trh nový mix hrášku s mrkvou.

Duch inovácií sprevádza spoločnosť až do dnešných dní. Jeho dôkazom je zavedenie novej technológie konzervácie zeleniny mrazením v roku 1968 a v roku 1990 potom technológie na spracovanie čerstvej zeleniny.

Ale inovácie neboli jediným motorom úspechu značky. V roku 1960 sa spoločnosť rozhodla expandovať aj do iných krajín a postupom času sa stala úspešnou na 80 trhoch sveta.

V roku 1998 sa spoločnosť stala členom parížskej obchodnej burzy a vybudovala si pozíciu medzinárodného špecialistu vo všetkých technológiách spracovania zeleniny a spotrebiteľmi je oceňovaná za svoju kreativitu a vysokú kvalitu všetkých výrobkov.

Katalóg výrobkov

Sterilizovaná zelenina

Mrazená zelenina