Zlepšime trávenie!

Horčiny boli odpradávna súčasťou ostro strážených elixírov mladosti. Podporujú detoxikáciu a posilňujú organizmus. Podporujú vylučovanie žlčových kyselín, zlepšujú trávenie, obmedzujú vznik diabetu, nadúvania a majú pozitívny vplyv na srdce.

Zdravý žalúdok
Bylinný prípravok Astomin kvapky z laboratórií DIOCHI obsahuje fytolátky, ktoré sa uplatnia pri celkovej detoxikácii a samoregenerácii organizmu, obmedzení rizika vzniku žalúdočných a tráviacich problémov. Obsahuje fytolátky a fytohormóny z rastlín, ktoré sa osvedčili pri intoxikácii tela jedlom, drogami a alkoholom. Nájdete v ňom mnoho rastlín, ktoré majú nepriaznivý vplyv na rôzne druhy parazitov, čo sa v tele môžu vyskytovať. Každý ocení malú fľaštičku s obrázkom kosatca ako účinné digestívum po tučnom jedle. Navyše sa v nej ukrýva silný stimulátor energetiky tela. V ľudovom liečiteľstve sa kosatec nemecký tradične používa na podporu vylučovania žlče, obsiahnuté fytolátky majú diuretický účinok a zlepšujú činnosť sleziny. V obdobiach zvýšenej záťaže podporujú správnu činnosť imunitného systému.

Zdravé črevá
Bylinný prípravok Intocel kapsuly z laboratórií DIOCHI obsahuje vysoké percento trieslovín, ktoré reagujú na povrchu čriev a slizníc s bielkovinami a vytvárajú na nich ochrannú bariéru. Tá potom bráni prieniku mikročiastočiek tuku do ciev a ich následnému usádzaniu v tele.Preto sú vítaným pomocníkom počas držania redukčnej diéty. Ochranná vrstva bráni tiež prieniku rôznych vírusov, baktérií, plesní a toxínov do tela, ale nielen tomu. Prípravok bsahuje veľké množstvo draslíka a iných minerálov, fytolátky ochraňujúce pečeň, ako je sylimarín z pestreca mariánskeho, humáty z hnedého uhlia, ktoré vychytávajú ťažké kovy a napomáhajú lepšiemu prietoku krvi cievami.


Dôverujeme liečivej sile bylín!

Staňte sa členom klubu DIOCHI a získate výhodné zľavy. Tel.: 033/551 66 33, e-mail: diochi@diochi.sk