Už 2 roky vám všetkým prinášame e-shop s produktmi bez mlieka, lepku, sóje, či vajec.

So službami a predajom v medzinárodnom e-shope máme skúsenosti už od roku 2003 a toto je konečne náš vlastný projekt. Ponúkame Vám v ňom všetko, čo vieme. Hlavne kvalitné služby, nízke ceny, skvelú dostupnosť a výber produktov.

Motiváciou založenia internetového obchodu bola naša viacnásobná osobná skúsenosť s celiakiou, alergiou na mlieko, sóju, či orechy. Radi Vám pomôžeme vybrať tie najchutnejšie a najlepšie potraviny práve pre Vás. Poskytujeme zadarmo celiatikom a alergikom poradenstvo v začiatkoch ich diéty o stravovaní, nákupoch, bezlepkových potravinách na recept, či príspevkoch na stravovanie. Neraz sme pomáhali aj diétnym sestrám v nemocniciach nájsť správne produkty pre pacientov.

V poslednom čase hľadajú naši zákazníci hlavne bezlepkové produkty v kombinácii s alergiou aj na inú potravinu. Produkty si preto môžete filtrovať a nájsť ich presné zloženie, či popis alergénov, aby ste si boli istí, že potravinu môžete bez obáv konzumovať. Široký sortiment si viete vyhľadať aj podľa svojej obľúbenej značky, či výrobcu. Ak sa nechcete stravovať len bezlepkovo, ale aj zdravo, tak ste u nás na správnej adrese. U nás nájdete množstvo bezlepkových produktov v BIO kvalite, tiež prísady na varenie a pečenie, mnohé vhodné aj pre vegetariánov, či vegánov, živú stravu, či paleo diétu. Určite poteší aj naše malé kníhkupectvo zdravia.

Potraviny dostupné na nanacelia.sk sú na sklade, preto expedícia trvá veľmi krátko a tovar je Vám doručený hneď podľa Vašich požiadaviek. Tovar je vždy čerstvý, čo zabezpečujeme špeciálnym plánovaním objednávok na sklad. Tovar, ktorý má exspiračnú dobu kratšiu ako 1 mesiac, nájdete v špeciálnej kategórii s popisom „VÝPREDAJ“ a presným dátumom spotreby v detaile, takže sa Vám nemôže stať, že si v balíku nájdete prekvapenie končiacej sa záručnej doby.

Nakoľko spracovávanie a výroba bezlepkových potravín je náročnejšia, odráža sa to aj na cenách produktov, hlavne v kamenných predajniach, ktoré majú dodatočné náklady na prenájom a energie. Náš eshop funguje s minimálnymi nákladmi, takže všetko, čo ušetríme, vkladáme do nižšej ceny produktov pre zákazníka. Spokojnosť zákazníkov je pre nás prvoradá. Doručenie ponúkame prostredníctvom Slovenskej pošty, prepravnej spoločnosti DPD, či zásielkovou službou Zásielkovňa. Ceny poštovného držíme nízko, takže sa Vám nákup cez internet naozaj vyplatí. Nakúpite z pohodlia domova a Váš nákup dostanete až domov, alebo do práce.
V Malackách ponúkame aj donášku a osobný odber vybavený do 24 hodín.

Dúfame, že v našom e-shope nájdete, čo hľadáte a kliknite si na nás.