VeganFoods.cz, e-shop s potravinami pre vegánov, vegetariánov, ale aj pre ľudí, ktorí sa stretávajú s najrôznejšími alergiami na potraviny, majúci kožné problémy, trpia únavovým syndrómom, pre tých, ktorým nie je ľahostajné, aký pôvod má ich strava. Sme tu pre ľudí, ktorí veria, že stratenú energiu nájdu v zdravom životnom štýle a v prirodzenej strave.

Oslavujeme druhé výročie nášho trvania a aj naďalej o sebe budeme snažiť ponúkať Vam čisté rastlinné potraviny, z ktorých mnohé sú na trhu výnimočné. Okrem výrobkov pre priaznivcov vegánskej stravy poskytujeme aj výrobky vhodné pre ľudí s alergiou na lepok, laktózu, mliečnu bielkovinu, vajcia, med, fenylketonúriou, či iné kombinácie potravinovej intolerancie.

Bezlepkové potraviny: http://www.veganfoods.cz/sk/bezlepkove-potraviny/?cur=0&lang=3&&redirected=1

Zmesy na pečenie: ukážka ponuky

Bezlepková zmes na cesto (lístkové a krehké)

Bezlepková zmes na cesto pre všeobecné použitie je kvalitný výrobok prirodzene bez pšenice, bezlepkový, bezmliečny, bezvaječný, bez glutamátu, bez sóje a geneticky nemodifikovaný. Zmes na cesto neobsahuje pridaný cukor, mliečne ani žiadne iné živočíšne deriváty. Uvedený výrobok je prírodný a vyrábaný v súlade so špeciálnymi diétnymi potrebami ľudí s celiakiou, pre vegetariánov, vegánov, diabetikov a ľudí, ktorí si uvedomujú nutnosť starať o svoje zdravie.

Bezlepková zmes na cesto je výrobok, ktorý pri spracovaní môže byť pohodlne vyváľený do plátov. Vyrobí sa tak lístkové cesto pre slané i sladké plnené pečivo, ale aj pre pečivo krehké či linecké. Pochutnajte si napríklad na párku v cestíčku, závinu, rezoch a znamenitých krehkých, tenkých lístkových cestách, napríklad pri príprave tradičných stredomorských receptov. Táto zmes môže byť pripravená a skladovaná aj v mrazničke pre neskoršie použitie.

Zloženie: Kukuričný škrob, ryžová múka, tapioková múka, zemiakový škrob, ryžové otruby, soľ, múka zo žltého hrachu, rastlinné gumy: (Metylcelulóza, karboxymetylcelulóza, guma guar), kypriaci prášok: uhličitan vápenatý, emulgátor: Monoglyceridy rastlinného pôvodu

Nutričné ​​informácie: Veľkosť porcie: 25 g/0,9 oz

Hodnoty vo 100 g výrobku: Energia: 1450 kJ/343 kcal, bielkoviny 2,1 g, tuky 1,0 g (z toho nasýtené 0,1 g), karbohydráty 79,3 g, cukry 0,8 g, vláknina 2,0 g, sodík 400 mg

Výrobok je vhodný pre: Vegetariánov, lakto vegetariánov, lakto-ovo vegetariánov, vegánov, celiakov (ľudí s bezlepkovou diétou). Výrobok má kosher certifikáciu.

Výrobca: Orgran – Hmotnosť: 375 g – Balenie: 8 ks – Spotrebujte do 18 mesiacov od dátumu výroby

NO EGG – sušená náhrada vajec, 200 g

Výborne fungujúci sušená náhrada vajec pre prípravu múčnikov, omáčok, šišiek, palaciniek a mnohých ďalších jedál. Balenie nahradí 66 vajec. Nechá sa našľahať a je možné s ňou pracovať aj v receptoch, kde sa má používať „sneh“ z bielkov (snehový bielok). Môže sa tiež použiť priamo ako sušená ingrediencie do väčšiny receptov.

Jedna čajová lyžička ORGRAN No Egg a 2 polievkové lyžice vody = jedno vajce.

Pre „sneh“ použijeme jednu plnú čajovú lyžičku náhrady a 2 polievkové lyžice vody tak, že šľaháme až do doby, kedy vznikne tuhá hmota.

Zloženie: zemiakový škrob, tapioková múka, rastlinný gél: metylcelulóza, kalcium karbonát, kyselina citrónová.

Energetická hodnota ve 100 g výrobku: 1312 kJ/312 kcal, bielkoviny 0,06 g, karbohydráty 81,86 g, tuk 0,1 g

Výrobca: Orgran – Hmotnosť: 200 g – Balenie: 8 ks v kartóne – Trvanlivosť: 24 mesiacov – Bez lepku

Zmesy na pečenie: http://www.veganfoods.cz/sk/bezlepkove-potraviny/zmesi-na-pecenie/?cur=1&lang=3&&redirected=1

AV Barimpex, s.r.o.
Kostelec u Křížků 212
251 68 Kamenice, Praha – východ
Česká republika
Kontaktní osoba: Ing. Zdeněk Vyhnálek

Telefon: +420 604 950 852, +420 773 880 221
E-mail: info@veganfoods.cz, obchod@veganfoods.cz
Web: www.veganfoods.cz