Je to veľmi jednoduché! Vyrábame ich totiž iba z dvoch zložiek:

1. ZEMIAKY
Vyberáme len tie najlepšie odrody zemiakov, ktoré pestujeme v spolupráci s poľnohospodármi. Starostlivo dohliadame na celý proces pestovania, na záver ktorého zemiaky dôkladne triedime – len tie najkrajšie sa môžu stať hranolčekmi McCain!

2. 100 % SLNEČNICOVÝ OLEJ
Naše hranolčeky predsmážame na 100 % slnečnicovom oleji. Vďaka spojeniu tradičného slnečnicového oleja a slnečnicového oleja s vysokým podielom kyseliny olejovej sme získali olej s vylepšeným nutričným profilom (obsah nasýtených mastných kyselín sme zredukovali na menej než 15 %, obsah transmastných kyselín na 0 %), ktorý je zároveň teplotne stabilný. Okrem toho sme ako prví v Európe pri príprave našich výrobkov prestali používať palmový olej. Vyjadrujeme tak náš postoj k ochrane životného prostredia.

HRANOLČEKY
Jednoduché, ale zároveň vysokokvalitné výrobky, by mali byť základom každého jedálnička. V našich hranolčekoch nenájdete nič zbytočné – ich dobrý nutričný profil garantujú certifikované zemiaky a 100 % slnečnicový olej. Jednoduchý produkt však nie je prejavom kulinárskej jednotvárnosti – má predsa množstvo rozmanitých tvarov, spôsobov prípravy a podávania. Práve preto sa hranolčeky McCain podpisujú pod zdravý životný štýl, v ktorom racionálna strava kráča ruka v ruke s radosťou z jedenia.




Pre celiatikov su vhodné tieto produkty:

123 Hranolky
123 Hranolky vlnky
Dlhe hranolky
Golden Wedges
Crunchy wedges
My fries- classic, cinkle, Julienne
Sprinter rovne