Grand hotel PERMON pre všetkých so všetkým…
– najväčší hotelový wellness komplex na Slovensku
– najväčší hotelový detský kútik s odborným dozorom na Slovensku
– množstvo hotelových doplnkových služieb
– najkrajší výhľad na majestátny tatranský štít Kriváň
– najlepšie pobytové balíčky za atraktívne ceny

Grand hotel PERMON:
– Najväčší hotelový wellness komplex na Slovensku
– SAUNA Paradise – spolu 30 atrakcií o rozlohe 1430 m²
– Plavecký bazén (25 x 12 m)
– Samostatný detský bazén, šmýkačky, tobogán
– Jedinečný detský kútik pre deti, 3D kino, detské ihrisko
– Atraktívne wellness procedúry
– Vynikajúca gastronómia
– Množstvo doplnkových služieb
– Unikátna poloha pod Kriváňom

GASTRONÓMIA
Výborná kuchyňa, renomovaný šéfkuchár Roman Remiš, magický výhľad. Chutná strava s možnosťou výberu prispieva k čarovnej atmosfére pobytu v Grand hoteli Permon****. Reštaurácia s výhľadom na Vysoké i Nízke Tatry prináša pestrú ponuku výborných jedál a špecialít. Wellness gastronómia určite poteší vyznávačov zdravého životného štýlu.
Na raňajky, ktoré sú formou bufetu, podávame bezlepkový chlieb a prevažná väčšina jedál/surovín je bez obsahu múky. Jedlá na obed varíme bez pridania múky (neplatí pre múčne jedlá).
Večere sú rovnako ako obedy, pripravované bez pridania múky.
Jedálny lístok „a la carte“ je postavený s ohľadom na bezlepkovú diétu a pokiaľ hosť požiada servírku, vieme vždy vyjsť v ústrety.

HOTEL PRE RODINY S DEŤMI
Ocitnite sa v detskom svete, navštívte jedinečný detský kútik „Permoníkovo“…
Detský kútik s detským kinom a odborným dozorom poteší deti aj rodičov. Hry a zábava pre najmenších každý deň od 09:00 do 21:00 hod. vytvoria priestor pre rozvíjanie fantázie a nadväzovanie kamarátstiev. O deti sa postaráme aj mimo detského kútika, opatrovanie detí je pre nás samozrejmosťou. Špecialitou je 3D kino (6. poschodie). Pre deti je určený aj detský bazén s atrakciami (šmykľavka Kobra a Medveď, „baby“ šmykľavka pre najmenších, medvedík s vodotryskom, perlička).

Detský kútik je pre ubytované deti počas pobytu k dispozícii GRÁTIS:
– veľký drevený domček so šmýkačkou do guličiek
– originálne tvorivé dielne s osobným prístupom
– netradičné 3D kino
– zaujímavé a veselé hry na X-box Kinect
– veselé hry, množstvo hračiek pre menších i väčších

Rozprávkové prostredie okolia hotela so sviežim vzduchom, čistá príroda a priezračná rieka Belá v okolí hotela ponúka unikátne možnosti trávenia voľného času po celý rok. Na jar, v lete a na jeseň čakajú na mladých i skôr narodených turistické chodníky či cyklotrasy. Belá, najčistejšia rieka na Slovensku, láka veľkých i malých vodákov a ponúka rafting na divokej vode. V zime, keď snehové vločky ako ľahučká perina pokryjú zem aj stromy, nájdete v okolí hotela prvotriedne bežecké trate a v tesnej blízkosti vás privíta lyžiarske stredisko Podbanské. Vďaka menej náročným svahom sú tu ideálne podmienky pre všetky vekové kategórie. Rodiny s deťmi tu nájdu svoj rodinný lyžiarsky raj.

WELLNESS KOMPLEX
Túžite po dokonalom oddychu? Zažite pravý wellness hotel. Pozývame Vás na magické miesto oddychu a zdravia, do jedného z najväčších a najobľúbenejších wellness hotelov na Slovensku. Ocitnite sa vo svete plnom pokoja a relaxácie, ktorý Vás očarí…
Navštívte najväčší hotelový wellness komplex na Slovensku – PERMON’S PARADISE, ktorý je skutočným rajom wellnessu. Wellness komplex má 5 častí:

AQUA Paradise: veľký bazén (25×12 m) s plaveckou dráhou, vodnými chrličmi, masážnymi tryskami, perličkou, vírivka pre 12 osôb s výhľadom na Kriváň, dojazdový bazén pre 63 m dlhý obrázkový tobogán a širokú šmýkačku (dlhú 10 m), infrasauna.

KIDS´ Paradise: samostatný detský bazén s atrakciami (perlička, „baby“ šmýkačka, šmýkačka Kobra, šmýkačka Medveď).

SAUNA Paradise: unikátny komplex sáun, vodných a parných kúpeľov o rozlohe 1430 m². Čaká na Vás Bylinková inhalácia, Ľadové osvieženie, Cesta Dr. Kneippa, Rímsky parný kúpeľ, Tatranská sprcha, Eukalyptová inhalácia, Vitálny dážď, Fínska sauna, Kúpeľ odvahy, Ľadová sprcha, Medvedí brloh, Ľadopád, Soľná jaskyňa, Mätová inhalácia, Pstruhový kúpeľ, Pastierska izba, Šomravá voda, Prameň pod Kriváňom, Tepidárium, Slnečná lúka, Duša vody, Pravek, Masážne ležadlá, Divoká rieka, Parná sprcha, Masážna fontána, Perličkový kúpeľ, Líščia nora.

SPA Paradise: rozmanitá ponuka masáží (vrátane originálnych thajských), perličkových kúpeľov, zábalov.

BEAUTY Paradise: telové a tvárové ošetrenia s exkluzívnou kozmetikou SOTHYS Paris.

Grand hotel Permon****
Vysoké Tatry – Podbanské
032 42 Pribylina 1486

Rezervácie: +421 914 33 00 33, rezervacie@hotelpermon.sk
www.hotelpermon.sk