Biopron®9 PREMIUM (10, 30, 60 a 120 kapsúl)
kombinácia 9 probiotických kmeňov s obsahom prebiotík. 20 miliárd prospešných baktérií v dennej dávke. Vhodný počas a po liečbe antibiotikami.

Biopron®9 (10, 30, 60 a 120 kapsúl)
Vyvážená kombinácia 9 kmeňov laktobacilov a bifidobaktérií s fruktooligosacharidmi. 9 miliárd
prospešnych baktérií v dennej dávke optimálne osídli tráviaci trakt a harmonizuje črevnú mikroflóru. Je vhodný v priebehu aj po používaní antibiotík.

Biopron® FORTE (10, 30 a 60 kapsúl)
kombinuje jedinú probiotickú kvasinku Saccharomyces boulardii s kmeňmi rodu Lactobacillus a prebiotikami inulínom a fruktooligosacharidmi. Vhodný v prípade vodnatej stolice a porúch trávenia na cestách.

Biopron® RESPIRON (30 vrecúšok)
Odporúča sa užívať v období zvyšeného vyskytu respiračnych ochorení.

Biopron® JUNIOR (15 a 30 vrecúšok)
Vyvážená kombinácia troch kmeňov bifidobaktérií a laktobacilov, fruktooligosacharidov a inulínu s vanilkovou arómou v dennej dávke 5 miliárd probiotickych baktérií.
Odporúča sa pri a po užívaní antibiotík. Vhodný pre dojčatá už od ukončeného 1. mesiaca.

UROVAL® manosa + enzýmy (30 a 60 tabliet)
originálny komplex prírodných látok: koncentrovaného extraktu kanadské brusnice s obsahom 36 mg PAC v dennej dávke, monosacharidu D-manózy a protizápalových enzýmov.

UROVAL® biotic (30 a 60 kapsúl)
originálny komplex prírodných látok: brusnicového extraktu, monosacharidu D-manóza a probiotických baktérií. Prípravok sa odporúča pri a po užívaní antibiotík a je vhodný aj na dlhodobé užívanie.

Valoven® DIOSMIN: HESPERIDIN FORTE (60 tabliet)
prírodný prípravok obsahuje účinné látky a vitamín C, ktoré sa používajú pri prejavoch chronickej žilovej nedostatočnosti, ako sú pocity únavy a ťažkých nôh a opuchoch dolných končatín.

Hemodin® (30 a 60 tabliet)
obsahuje kombináciu prírodných látok. Obsiahnutý extrakt pagaštanu konského sa už tradične používa na zlepšenie cirkulácie krvi, pozitívne pôsobí na žilový tonus a pružnosť cievnych stien, a tým udržiava zdravé žily dolných končatín a konečníka.

MINAPENT® balance (60 a 90 kapsúl)
Pre duševnú pohodu ženy v období klimaktéria

Funkčná vláknina (250g)
Táto vláknina je funkčná potravina, ktorá selektívne podporuje rast a aktivitu zdraviu prospešných baktérií črevnej mikroflóry, najmä bifidobaktérií.

Všetky produkty sú výživové doplnky, Funkčná vláknina je funkčná potravina. Všetky produkty sú bezlepkové. Dostať v lekárňach a na www.unikatnalekaren.sk.