Záruka výroby
Všetky výrobky značky Alnavit a procesy výroby podliehajú pravidelne prísnym a nezávislým kontrolám – predovšetkým v súvislosti so spoľahlivou a bezpečnou produkciou výrobkov.

Výber čo najplnohodnotnejších a prirodzených surovín v bio kvalite
Všetky výrobky značky Alnavit pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva. Suroviny sú starostlivo vyberané a upravované šetrným spôsobom. Hotové výrobky sú preto plnohodnotné a pravé.

Bez genetickej úpravy
Na základe zákonných predpisov pre eko výrobky Alnavit nepoužíva žiadne geneticky upravované organizmy.

Znášanlivosť
Výrobky značky Alnavit sú vyvíjané pre ľudí so špeciálnymi stravovacími nárokmi a zvlášť pre ľudí s alergiami či osoby so zhoršenou znášanlivosťou potravy. Preto obsahujú čo najmenej potenciálnych alergénov.

Bez umelých aróm, farbív a konzervačných látok
Na základe predpisov pre eko výrobky sa Alnavit zrieka používania umelých aróm, farbív a konzervačných látok.

Bez zvýrazňovačov chuti
Alnavit nepridáva do svojich výrobkov žiadne zvýrazňovače chuti. Pri výrobkoch sa dokonca nevyužíva ani kvasnicový efekt, prírodný extrakt s vlastnosťou zvýraznenia chuti.

Nezávislá skupina expertov pre nové výrobné technológie
Pri práci na nových výrobkoch si spoločnosť Alnavit necháva poradiť od nezávislých expertov, ktorí sa špecializujú na hodnotenie kvality, receptúr a výrobných procesov, rovnako ako od odborníkov na psychológiu stravovacích potrieb.

Balenie šetrné k životnému prostrediu
Trvalý postoj k vyčerpateľnosti zdrojov našej zeme je pre značku Alnavit samozrejmosťou. Pri balení výrobkov sa preto kladie dôraz na to, aby bolo použité len nevyhnutné množstvo baliaceho materiálu pre ochranu výrobku a bezpečný transport.

Priateľské informácie pre spotrebiteľa

Pri výbere potravín zohráva dôvera v istotu a spoľahlivosť predajcu dôležitú úlohu. Spoločnosť si je toho vedomá, preto na obaloch nájdete transparentné a čo možno najdetailnejšie informácie. Všetky prísady použité vo výrobku sú uvedené v tabuľke, rovnako ako sú vymenované všetky alergény.

Alnavit ryžový chlieb z celozrnnej ryže a prosa BIO, 375 g


Alnavit trvanlivé pečivo s marcipánom, mandľami a horkou čokoládou BIO, 150 g


Alnavit celozrnný chlieb so slnečnicovými semienkami BIO, 400 g


Alnavit kukuričné lupienky nesladené BIO, 375 g


Alnavit čokoládové müsli bez hrozienok BIO, 600 g


Alnavit tmavá zmes na pečenie chleba BIO, 475 g