Je to hračka, divadelná scéna, desiatová špajza? Nie, je to adventný kalendár od Mixit.

Praha, 16. 10. 2023 – Tri zlaté mixy deda Mixita, Tri oriešky od Mixit, Oriešok z vreca von, Perníková Mixitka… Tieto a mnoho ďalších rozprávok si tento rok môžete cez Vianoce s deťmi zahrať, ak budete mať doma jedinečnú rekvizitu – obrovský Mixit adventný kalendár. A tento rok si ho môžu užiť naozaj všetky deti.

Každý rok Mixit vymýšľa, ako by svoj obľúbený adventný kalendár urobil ešte lepším. Ta tam sú doby, kedy deti v každom okienku jednoducho našli jednu mňamku a to bolo všetko. Tento rok bude zábava i s kalendárom vyzobkaným do posledného okienka! Mixit adventný kalendár je totiž zároveň divadelnou scénou s 28 divadelnými rekvizitami s rozprávkovou tématikou. Len pomocou nožničiek a špajdlí si môžete vyrobiť bábky a na rozprávkovej scéne si zahrať niektorý z obľúbených príbehov. Okrem klasických princov a princezien v nich môžu vystupovať aj omnoho originálnejšie figúry, ako trebárs snehuliak alebo veverička. A schválne, ako do príbehu zasiahnu!

Ale jedno po druhom. Aby ste mohli začať hrať divadlo, je treba sa prejesť 26 (áno, čítate dobre) okienkami kalendára. V každom z nich sa nachádzajú jedny poctivé raňajky alebo desiata. Žiadna drobnosť, ale poriadna desiata – vrecúško plné lyofilizovaného ovocia, slaných i sladkých orieškov, ovocia v čokoláde, müsli tyčinky Mixitky alebo napríklad novinky Crème boule či Mixies. Mixit skrátka ako vždy vybral to najlepšie zo svojho sortimentu, prihodil novinky, všetko zabalil do jednoporciových balení a nakoniec toho bolo toľko, že by sa to do 24 okienok jednoducho nevošlo. A tak si na Mikuláša a na Štedrý deň deti otvoria rovno dve!

Veľký adventný kalendár Mixit 2023, 58,39 €
Tento rok navyše môžete opäť voliť z dvoch variantov kalendára – okrem klasického je v ponuke i  bezlepkový, ktorý je navyše rovno aj vegánsky. V ňom nájdou deti viac druhov lyofilizovaného ovocia, ale vďaka tomu, že Mixit bez lepku vyrába mnoho dobrôt, neprídu ani o müsli tyčinky Mixitky, čokoládu a Mixitellu!

Velký adventní kalendář Mixit 2023: Bez lepku & vegan, 58,39 €
A ak predsa len máte doma malého režiséra s extra náročným vkusom, môžete mu na Mixit kúpiť kalendár prázdny a zo sortimentu si vybrať len tie lahôdky, ktoré prejdú cez jeho prísny jazýček. Mixit ich totiž do sortimentu zaradil aj po jednom kuse, aby ste mu mohli namixovať jeho vlastný a originálny kalendár.