Chladená pochúťka bez lepku a laktózy – to je Milk Cake, lahodná novinka od značky Schär. Dezert tvoria dva plátky nadýchanej kakaovej piškóty a jemná mliečna náplň – spojenie, ktoré vyvolá tie najkrajšie spomienky na detstvo. Ľahký a svieži Milk Cake je balený po štyroch porciách, vďaka čomu sa môžete o sladkú pauzu podeliť aj so svojimi najbližšími.

Milk Cake neobsahuje lepok ani laktózu. Preto poteší naozaj všetkých milovníkov chladených dezertov – vrátane tých s bezlepkovou diétou či intoleranciou na laktózu. Dva plátky piškóty bez pšeničnej múky medzi sebou ukrývajú náplň, ktorú tvorí z 31 % bezlaktózové mlieko.
Chutná novinka neobsahuje ani žiadne konzervanty.

Svieži chladený dezert si môžete užiť napríklad ako príjemné raňajky, desiatu v škole, v práci i na cestách, skrátka kedykoľvek potrebujete lahodné povzbudenie. Vďaka štyrom kúskom v balení sa môžete podeliť aj so svojimi najbližšími a užiť si spoločne príjemné chvíle s nadýchaným snackom z chladničky. Spoločnosť Schär touto novinkou rozširuje pestrú ponuku svojich prirodzene bezlepkových výrobkov, ktoré sú určené pre ľudí trpiacich celiakiou, alergiou na lepok, alebo inou formou intolerancie lepku.

MOC: balenie 4ks – 2,79 EUR