YAN BIO šťavy sú vyrobené len z vybraného, zrelého divokého ovocia, jahôd a zeleniny, ktoré boli pestované v ekologicky čistých oblastiach Arménska bez použitia chemických hnojív. Technológia „jemnej“ pasterizácie pomáha nie len zachovať pôvodnú chuť a užitočné vlastnosti čerstvého ovocia, ale aj zabezpečiť dobrú skladovateľnosť šťavy. YAN BIO šťavy sú vyrobené bez umelých prísad, aróm, farbív
a konzervačných látok. YAN BIO tvoria štandard vysoko kvalitných šťav, vyrobených pre gurmánov!

Marhuľová šťava je voňavá pochúťka, ktorá poskytuje nielen radosť, ale podporuje a udržiava  zdravie. Marhule obsahujú veľa karoténu, ktorý je potrebný pre rast detí, ľudí s kožnými ochoreniami, s poruchami nervového systému a sliznice očí. Vysoký obsah fosforu a horčíka zlepšuje činnosť srdcového svalu a zvyšuje hemoglobín.

Rakytníková šťava si zachováva všetky vlastnosti bobúľ a je považovaná za skutočne multivitamínovú bombu. Absorbovala to najlepšie z prírody: vitamíny, minerály, rastlinné hodnotné organické kyseliny. Šťava z rakytníka obsahuje dôležitú zlúčeninu – kyselinu  jantárovú, ktorá sa len zriedka nachádza v rastlinách vo veľkých množstvách.

Šťava z granátového jablka nás priťahuje bohato vínovým sfarbením a príjemnou osviežujúcou chuťou. Jedna šálka granátových jabĺk obsahuje asi 40% našej dennej dávky vitamínu C, okrem toho ovocie je bohaté na draslík, vitamíny A a E a obsahuje kyselinu listovú. Šťava z granátového jablka je nielen zdrojom vitamínov, ale má aj antibakteriálne, antivírusové a protizápalové vlastnosti.

Broskyňova šťava je prírodný komplex proti stresu, má vysoký obsah vitamínu B3, selén, horčík a zinok. Tieto látky pomáhajú k posilneniu činnosti bunkových membrán a cievnych stien, zlepšujú duševnú rovnováhu a dobrú náladu. Šťava z broskýň sa používa sa na liečenie chudokrvnosti a  arytmie, vyznačuje sa nízkym obsahom kyselín a ochorení žalúdka.

Šípkový nápoj je z vybraných divoko rastúcich plodov, ktoré rastú v horách Arménska, majú príjemnú sladkokyslú chuť a zachovávajú všetky prospešné vlastnosti.
Paradajková šťava obsahuje veľké množstvo vlákniny, ktorá štiepi LDL cholesterol v tele. Paradajky obsahujú niacín, ktorý má pozitívne účinky na vysokú hladinu cholesterolu. Lykopén a iné ochranné fytonutrienty v paradaj-kách podporujú zdravie prostaty. Znižuje aj výskyt infekcií močových ciest a rakoviny močového mechúra.

Yan Premium konzervované prírodné ovocie a zelenina sú pripravované podľa tradičných receptúr. Z tohto dôvodu majú jedlá pripravované doma vynikajúcu chuť. Počas výrobného procesu nie sú použité žiadne umelé konzervačné látky, geneticky modifikované potraviny a arómy. V dôsledku toho u výrobkov ostáva prirodzená chuť a vysoká kvalita. Tým sa výrobky YAN Premium odlišujú od ostatných podobných výrobkov. Majú certifikáciu „košer.“

IMAM  BAJALDI  YAN  je jeden z originálnejších a veľmi chutných orientálnych diel kulinárskeho umenia. Vyrobený je len z čerstvých a kvalitných zelenín. Neobsahuje GMO, žiadne umelé farbivá ani príchute, konzervačné látky. Používa sa ako zohrievaná príloha
k mäsu, ryži, cestovinám, …

BAKLAŹÁNOVÝ  KAVIÁR  je jeden z najpopulárnejších zeleninových  občerstvení v Arménsku a je vyrobený len z čerstvých a kvalitných zelenín. Neobsahuje GMO, žiadne umelé farbivá ani príchute, konzervačné látky. Používa sa ako zeleninová nátierka na slané pečivo a aj ako príloha k cestovinám, ryži.

BROSKYŇOVÁ NÁTIERKA je zo žltých, sladkých arménskych broskýň. Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute.

MARHUĽOVÁ NÁTIERKA je  vzhľadom na vysoký obsah vitamínov a minerálnych látok  právom nazývaná „zdroj zdravia“. Marhule sú pestované v Arménsku od staroveku, a sú považované za najlepšie svojho druhu na svete.  Kombinácia našej marhuľovej nátierky s parmezánom je vynikajúca. Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute.

VIŠŇOVÁ NÁTIERKA sa môže používať ako náplň na palacinky, linecké koláčiky, medovníky, croissanty alebo ako ozdoba na zmrzlinu alebo jogurt. Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute.

FIGOVÁ NÁTIERKA je z fíg, ktoré sú zdrojom vitamínu B, draslíka, vápnika a horčíka, ktoré  podporujú rýchle hojenie spojivového tkaniva a je tiež silný antioxidant. Skúste YAN Premium figovú nátierku s parmezánom, camembert syrom, ovčím, kozím syrom či modrým syrom.  Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute.

BIELA ČEREŠNA – čerešne, pomáhajú eliminovať problémy v tráviacom systéme a posilňujú telo prírodnými stopovými prvkami. Yan Premium biele čerešne  sú vyrobené iba z vybraných plodov bielej čerešne. Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute.

ZELENÉ GRÉCKE ORECHY – táto pochúťka z gréckych orechov s názvom „kráľ“ sladkého sveta. Grécke orechy sú bohaté na vitamíny C, PP, skupiny B, ktorý obsahuje jód, zinok a draslík, horčík, fosfor, síra, železo, vápnik
a vitamíny A, meď, ….  Orechy majú vysoký obsah zdravých pre srdce omega-3 mastných kyselín. Táto pochúťka je obľúbená u gurmánov a hlavne u kuchárov po celom svete. Mladé, stále zelené vlašské orechy sú varené v šupke. Kombinácia YAN Premium vlašských orechov s ovčím syrom, kozím syrom, niva syrom alebo hermelínom je úplne jedinečná! Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute.

FIGY V SLADKOM NÁLEVE  – sú zdrojom vitamínu B, draslíka, vápnika a horčíka, podporujú rýchle hojenie spojivového tkaniva a sú silný antioxidant.  Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute.

DRIEŇ V SLADKOM NÁLEVE  je bohatým zdrojom vitamínov a minerálov. Vitamínu C je v ňom napríklad  viac ako v citróne. YAN drieň je vyrobená z vybraných horských driení, a preto má mimoriadnu chuť a arómu. Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute. Používa sa do čajov.

MORUŠE V SLADKOM NÁLEVE sú nielen chutné, ale aj veľmi užitočné. Odporúčajú sa proti ochoreniu hrdla. Zhotovujú sa z vybraných plodov moruše pestovaných v Arménsku. Najvyššia kvalita. Neobsahuje pektín, žiadne umelé farbivá ani príchute. Používajú sa do čajov, jogurtov, zmrzlín, sladkého pečiva.

YAN natural nájdete v BIO obchodoch, predajniach zdravej výživy a v lekárňach na Slovensku

TOP ORGANIC s.r.o., Záhradnícka 64, 821 08 Bratislava, email: info@yan-natural.eu
www.yan-natural.eu