Ghí je navyše veľmi prospešné pre celiatikov a v črevách pôsobí protizápalovo.

České Ghíčko je čistý maslový tuk najvyššej kvality získaný rozpustením čerstvého masla.

slide

Ghí, ghee alebo ghíčko je sanskrtský výraz pre topené maslo. S ghí sa môžeme stretnúť v súvislosti s ajurvédou, čo je 5 tisíc rokov stará indická medicína. Tá považuje ghí pre svoje účinky na zdravie za elixír života. Ajurvéda je od roku 1982 uznaná Svetovou zdravotníckou organizáciou ako oficiálna alternatívna medicína. Tá tvrdí, že ghí napomáha:
product

tráveniu,
upravuje hladinu lipidov a cholesterolu,
vyživuje nervové bunky,
podporuje učenie,
posilňuje látkovú výmenu a obranyschopnosť,
napomáha detoxikácii,
omladzuje,
má hojivé účinky.

Ghíčko je ideálne v spojení s liečivými bylinami, kedy získa telo z ich účinkov najväčší prospech.

10 Dôvodov prečo používat Ghíčko

infografika_ghi_web

 

Ghítela® – alternatíva obľúbenej nátierky

Táto nugátová dobrota, zložená len z arašidov, medu, kakaa a ghí sa rozhodne ako náhradka cítiť nemusí, naopak! Všetky suroviny sú zmiešané v ideálnom pomere, všetko v bio kvalite.
960_ghitela

Viac informácií nájdete na: ceskeghicko.cz/ghitela

960_kontakt1