Uponáhľaná doba nastolila trend rýchlych vitamínov. Úprimne si odpovedzte, nájdete si čas s chuťou sa zahryznúť do jablka či mrkvy? Ak nie, skúste žiť zdravo a pripravte si lahodné nápoje, či smoothies plné vitamínov v priebehu pár minút. S kvalitným odšťavovačom využijete až 90 % spracovaného ovocia a zeleniny a získate tak pre seba a blízkych poháre plné zdravej pochúťky.

Dezert trochu inak
Po výdatnom obede sa nám žiada ešte čosi navyše. Sladké pokušenie, dezert. Nemusí to vždy byť len kalorická koláč či zmrzlina. Vyskúšajte aj niečo iné, rovnako chutné a navyše zdravé. Zdraviu pristanú vitamíny a ich najlepším zdrojom je príroda. Ovocie a zelenina v akejkoľvek forme dodajú telu potrebné látky, či už vitamíny, minerály alebo vlákninu. Pohár čerstvo pripravenej šťavy uhasí smäd a môžete si na ňom pochutnať rovnako dobre ako na čokoláde alebo pudingu.

Do poslednej kvapky
Aby ste zužitkovali z ovocia a zeleniny čo najviac, vyberajte odšťavovač starostlivo. Philips Micro Juicer z Avance Collection poseká, rozdrví a odšťaví ovocie a zeleninu do poslednej kvapky. Vďaka unikátnej technológií získate až 90 % šťavy, takže odpad, ktorý odšťavovač vyprodukuje, je takmer suchý. Vyťažíte tak zo surovín maximum  len s minimálnym úsilím. Ak chcete nápoj ozvláštniť zdravými semienkami či orechmi, žiadny problém! Philips Micro Huicer si hravo poradí aj s nimi. Rozomelie ich a vášmu nápoju dodá to pravé, orechové.

Zdravé, chutné a praktické
Ak ste odšťavovať zamietli kvôli nedostatku miesta v kuchyni, je tu dobrá správa. Tento odšťavovač má štíhle telo, preto na kuchynskej doske nezaberie veľa miesta. Tiež je to výhodné pri jeho uskladnení v čase, keď ho nevyužívate. Stabilitu na akomkoľvek povrchu mu dodávajú malé gumené podložky na spodnej strane, vďaka ktorým stojí pevne na svojom mieste.

Aby ste si nápoj mohli vychutnať okamžite a bez zbytočného zdržiavania sa, Philips Micro Juicer HR1897/30 je vybavený funkciou Quisk Clean. Neobsahuje sitko a všetky potrebné časti sú odnímateľné, s hladkým povrchom. Na jeho očistenie vám preto stačí prúd vody a v priebehu pár sekúnd je po práci.

Hoďte starosti za hlavu, odšťavovanie nikdy nebolo jednoduchšie, rýchlejšie, čistejšie a efektívnejšie. S Philipsom máte zdravé pochúťky na dosah ruky a stále vám zostane dosť času pre vašu rodinu a sny.

960_KA14_HR1897_PD03