Výživový doplnok s obsahom vápnika, vitamínu D3 a vitamínu C bez lepku pre dospelých, mladistvých a deti od 3 rokov.

Vápnik prispieva k normálnemu fungovaniu svalov a je potrebný na udržanie zdravých kostí a zdravých zubov. Vitamín D prispieva k správnemu vstrebávaniu/využitiu vápnika a fosforu, normálnej hladine vápnika v krvi, udržaniu zdravých kostí, zdravých zubov a udržaniu správneho fungovania svalov. Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému, ochrane buniek pred oxidačným stresom a zníženiu vyčerpania a únavy.

PREČO DOKTOR ČOKO
Sila kalciového sirupu
” Kalciový sirup s jeho rokmi overeným účinkom obsahuje 120 mg vápnika v jednej čajovej lyžičke. Je vhodné ho užívať v období nedostatku vápnika v organizme a taktiež pri problémoch s kašľom a zachrípnutím. Výhodou kalciového sirupu je, že ho užíva celá rodina.

Lahodná chuť
” Doktor ČOKO® je kalciový sirup vyvinutý s dôrazom na výbornú chuť čokolády, ktorá presvedčí každé dieťa, že zdravie chutí. Túto výhodu ocenia aj rodičia, keďže podávanie kalciového sirupu deťom už nebude trápením. Sirup obsahuje skutočné kakao a nie len arómu, vďaka čomu je jeho chuť naozaj jedinečná.

Rýchlejšie vstrebávanie
” Okrem kalcia obsahuje Doktor ČOKO® aj vitamín D3, ktorý prispieva k správnemu vstrebávaniu a využitiu vápnika, normálnej hladine vápnika v krvi, udržaniu zdravých kostí, zubov a udržaniu správneho fungovania svalov. Vďaka vitamínu D3 je teraz vstrebávanie vápnika do organizmu oveľa efektívnejšie.

Obohatený o vitamíny
” Doktor ČOKO® kalciový sirup je obohatený o vitamín D3 a vitamín C, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a navyše má priaznivý vplyv na imunitný systém, čo oceníte najmä v čase nepriaznivého počasia a veľkej náchylnosti k chorobám spojeným s oslabenou imunitou.

Slovenská kvalita
” Kvalitný výrobok, ktorý vám prináša presne to, čo od neho očakávate. Doktor ČOKO® je vyrábaný v najvyššej kvalite farmaceutickej výroby GMP (Správna výrobná prax). Takáto výroba podlieha tým najprísnejším kritéria autorít, a tým je zabezpečená jeho kvalita počas celej doby užívania.

Náš tip
Skúste pridať kalciový sirup Doktor ČOKO® vaším deťom do mlieka, jogurtu, krupičnej kaše, na ovocie alebo vymyslite ďalší spôsob, ktorý iba potvrdí, že deťom chutí. Vaše deti sa už nebudú báť ale naopak, budú si ho pýtať stále viac a viac.

Kalcium v terapii kašľa
Význam kalciového sirupu pri liečbe problémov s kašľom a zachrípnutím je známy už dlhé roky a asi ani jednému rodičovi nie je potrebné vysvetľovať na čo a kedy podať deťom kalciový sirup. Už niekoľko rokov lekári s obľubou odporúčajú tradičný kalciový sirup, ktorý svojim obsahom dopĺňa hladinu vápnika v organizme a navyše napomáha k udržaniu zdravých kostí a zubov. Kalciový sirup je vhodné užívať v období, kedy je obsah vápnika v organizme nedostatočný ako aj vtedy, keď organizmus trpí kašľom, zachrípnutím alebo problémami s odstraňovaním hlienu z dýchacích ciest.

Akým spôsobom pomáha užívanie kalciového sirupu v období kašľa a zahlienenia organizmu?
Povrch celej dĺžky dýchacej trubice v ľudskom tele je pokrytý kmitajúcimi cíliami, inak povedané riasinkami, ktoré pomáhajú čistiť dýchacie cesty od rôznych prachových častíc, alergénov, baktérií a hlienu. Práve tieto riasinky sú vyživované kalciom a jeho koncentrácia zohráva dôležitú úlohu pri ich funkcii a pohybe.
Samotný kašeľ a nutkanie na kašeľ sú spôsobené prítomnosťou nežiaducich látok v dýchacích cestách. Kmitajúce riasinky majú za úlohu vytláčať hlien smerom nahor, a tým zabezpečujú vyčistenie dýchacieho traktu. Tento čistiaci mechanizmus závisí od počtu, sily a aktivity riasiniek, ktoré sú vyživované práve kalciom. Zvýšenie koncentrácie kalcia teda podporuje ich činnosť a tým dochádza k rýchlejšiemu čisteniu dýchacieho traktu od hlienu.
Kalciový sirup užívajú deti tak isto ako aj dospelí. Jeho rokmi overený účinok iba ďalej podporuje výrobcov aby na trh prinášali tradičný dobrý spoľahlivý produkt, ktorý prináša úľavu a zároveň zabezpečuje dostatočnú hladinu vápnika v ľudskom organizme.
Kalciový sirup Doktor ČOKO® je určený pre celú rodinu, obsahuje 120 mg vápnika v 5 ml sirupu, tak ako aj v tradičnom kalciovom sirupe a navyše je obohatený o vitamín D3 a vitamín C. Vďaka prítomnosti vitamínu D3 je vstrebávanie vápnika do organizmu oveľa efektívnejšie.

TOTO JE DOKTOR ČOKO®
• Doktor ČOKO® je tradičný kalciový sirup navyše obohatený o vitamín D3, ktorý zabezpečí rýchlejšie vstrebávanie vápnika do organizmu.
• Kalciový sirup je vhodné užívať v období nedostatku vápnika v organizme a taktiež pri problémoch s kašľom a zachrípnutím.
• Sirup môže užívať celá vaša rodina. Deti ho budú zbožňovať vďaka výbornej čokoládovej chuti a rodičia zasa kvôli rokmi overenému účinku kalciového sirupu teraz navyše obohatenému o vitamín D3.
Vápnik, vitamín D3 a vitamín C – všetko v sirupe Doktor ČOKO®, ktorý nájdete už v každej lekárni.
• Doktor ČOKO® obsahuje pravé holandské kakao a je vyrábaný z kvalitných surovín v prísnych podmienkach Správnej výrobnej praxe (GMP), čo zaručuje najvyššiu farmaceutickú kvalitu výroby.
• TIP – pridajte sirup Doktor ČOKO® vaším deťom do mlieka, jogurtu alebo ním polejte ovocie a zbavíte sa problému s užívaním kalciového sirupu.

Vyskúšajte overený účinok na doplnenie vápnika v čase oslabenia organizmu, či problémoch so zachrípnutím a kašľom. Viac informácií nájdete na www.doktorcoko.sk