K bohatej ponuke rôznych druhov nátierok značky Toppo v sortimente predajní Lidl pribudli ďalšie chutné novinky. Výborne chutia na bielom i tmavom pečive a rýchlo z nich pripravíte aj pohostenie na slávnostnejšiu príležitosť. Nátierky neobsahujú stužené tuky, pridaný glutaman, sladidlá, arómy a sú tiež bez lepku.

Toppo Cesnaková nátierka je obľúbená klasika namiešaná zo smotany, tvarohu, prírodných syrov a cesnaku. Výborne chutí najmä s tmavým chlebom či teplou hriankou. Nátierku dostaneme kúpiť v praktickom balení 135 g.
Cena: 0,79 € / 135 g, Lidl

Toppo Rodinná nátierka je delikátnou kombináciou smotany, syra typu Ementál, cesnaku a najemno nakrájanej čerstvej pažítky. Môžeme ju podávať s bielym i tmavým pečivom a čerstvou zeleninou. Domáci i hostia v teplých dňoch ocenia vychladené plnené paradajky. Ako na to? Menším paradajkám odrežeme vrch, lyžicou ich zbavíme dužiny, naplníme nátierkou a vrch ozdobíme čerstvými bylinkami. Podávame na listovom šaláte.
Cena: 0,79 € / 135 g, Lidl

Toppo Budapeštianska nátierka – tajomstvom zaujímavej chuti tejto nátierky je čerstvý jemný tvaroh, marinovaná cibuľa a sterilizovaná kapia. Môžeme ju podávať s bielym i tmavým pečivom a čerstvou sezónnou zeleninou. Pre toho, kto obľubuje štipľavú chuť, ozdobíme chlebík s nátierkou pokrájanými feferónkami. Kúpime ju v praktickom balení 135 g.
Cena: 0,79 € / 135 g, Lidl

Toppo Chrenovú nátierku ocenia všetci priaznivci štipľavej, pikantnej chuti. Namiešaná je z tvarohu, smotany, ochutená strúhaným chrenom a kúskami šunky. Chrenovou nátierkou môžeme plniť šunkové rolky, je výborná na prípravu obložených chlebíčkov či kanapiek, ktoré ozdobíme čerstvou sezónnou zeleninou.
Cena: 0,79 € / 135 g, Lidl