Vychutnávajte si leto v príjemnej spoločnosti miešaných drinkov s bublinkami od Hubertu. Osviežujúci Mojito Spritz, temperamentný Blood Orange Spritz či hravý Piña-Colada Spritz – každý z nich si vás získa svojou podmanivou chuťou. Navyše, ich príprava je naozaj jednoduchá, nechajte sa preto inšpirovať a namiešajte si svoj drink aj vy.

Mojito Spritz
Cocktailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme 2 cl Monin Mojito Mint sirup, plátok limetky, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand Blanc Medium Dry. Na ozdobu odporúčame mätové lístky.

 

 

 

 

 

 

 

 

Blood Orange Spritz
Cocktailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme 2 cl Monin Blood Orange sirup, plátok pomaranča, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand Blanc Medium Dry. Na ozdobu môžete opäť použiť mätové lístky alebo plátok pomaranča.

 

 

 

 

 

 

 

Piña-Colada Spritz
Cocktailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme 2 cl Monin Piña-Colada sirup, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand Blanc Medium Dry. Na ozdobu odporúčame limetku.

Sirupy Monin spľňajú Kosher, Halal, GMO free, Dairy free, Gluten free, Vegan