SUROVINY:

KORPUS:
• 2 hrnčeky orechy
• 1/2 hrnčekov hrozienka

MAKOVÁ PLNKA:
• 1/2 hrnčekov mak
• 1 hrnček sušené slivky
• 1/2 PL med
• 1 PL citrón

ORECHOVÁ PLNKA:
• 1 hrnček vlašské orechy
• 1/4 hrnčekov med
• 1/4 hrnčekov kokosový olej
• 3 PL citrón

ČOKOLÁDOVÁ POLEVA:
• 2 PL kokosový olej
• 2 PL kakao
• 1 PL med


Hrozienka namočíme na hodinu do vody. Potom ich spolu s orechmi rozmixujeme a zmes natlačíme do formy.


Urobíme si makovú plnku: Sušené slivky tiež namočíme aspoň na hodinu do vody a potom spolu pomletým makom, medom a citrónovou šťavou mixujeme na kašu asi cca 5 minút.


Orechovú plnku urobíme rozmixovaním orechov, medu, roztopeného kokosového oleja a citrónovej šťavy.


Na základ dáme najprv makovú plnku, potom orechovú a vrch polejeme polevou, ktorú pripravíme rozmiešaním roztopeného kokosového oleja, kakaa a medu.


Necháme vychladiť v chladničke aspoň 3-4 hodiny (ideálne cez noc). Dobrú chuť!