Alnatura ryžové chlebíky neslané, BIO 100 g – ryžové chlebíky bez lepku sa vyrábajú z celozrnnej ryže, sezamu a soli. So sladkým alebo slaným obložením sú ľahkým chrumkavým pokrmom.

Alnatura kukuričné chlebíky slané, BIO 100 g – slané kukuričné chlebíky bez lepku so sladkým alebo slaným obložením sú ľahkým chrumkavým pokrmom.

Alnatura trstinový cukor, BIO 500 g –na výrobu trstinového cukru sa najprv zozbiera ekologicky pestovaná cukrová trstina, ktorá sa valcovaním lisuje. Takto získaná surová cukrová šťava ssa uvarí na sirup, neskôr sa usuší a jemne zomelie.

Alnatura slivkový kompót, BIO 540 g – slivkový kompót sladený cukrom. Výborne sa hodia ako príloha a chutia lahodne napr. k zmrzline, tvarohovým pokrmom a mliečnej ryži.

Alnatura majonéza, BIO 250 ml – výborne sa hodí k zemiakovému alebo cestovinovému šalátu.

Alnatura repkový olej za studena lisovaný, BIO 500 ml – repkový olej je šetrne spracovaný a lisovaný za studena so semien repky olejnej. Repkový olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny ako aj omega-3-mstné kyseliny. Je ideálny na prípravu šalátov, dipov a marinád.

Alnatura prírodný ryžový nápoj, BIO 1 l – je čisto prírodný nesladený produkt, ktorý neobsahuje laktózu (mliečny cukor), lepok, mliečne bielkoviny, cholesterol a má vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín. Tento produkt je čisto rastlinnou alternatívou mlieka a môže sa použiť rôzne, či už do müsli, ako aj na varenia pečenie. Ľahká sladká chuť vzniká fermentáciou ryžového škrobu. Výborne chutí aj dobre vychladený alebo rozmixovaný s ovocím alebo šťavami.

Alnatura bylinná čajová zmes so zázvorom, BIO, 20 ks – bylinný čaj „energia“ je oživujúca zmes z citrónovej trávy a silného zázvoru, zjemnená sladkým drievkom. Vyznačuje sa sviežou citrónovou chuťou a miernou ostrosťou zázvoru.