Niekto si vyberať môže a niekto nie. Niekto vie naisto, že si vyberať nemôže a niekto o tom nemá ani tušenie. Pritom by správne tiež nemal mať na výber. Reč nie je o tom, čo si ráno vezmete na seba alebo čím sa zveziete do práce, ale o tom, čo si naložíte na tanier. A to zakaždým, keď si niečo na tanier nakladáte. Pretože to, panečku, býva veľká veda. Napríklad diabetik, rovnako ako aj celiatik, si nemôže vybrať, či bude jesť podľa prísne stanovených pravidiel alebo nie. On jednoducho musí, inak sa mu nevedie dobre. To je tá skupina, ktorá vie naisto, že na výber nemá, a musí pravidlá dodržiavať celý život. Vlastne totiž diagnózu.

Potom tu máme druhú skupinu, ktorá diagnózu (zatiaľ) nevlastní, a preto si myslí, že si vyberať môže. Väčšinou si vyberá tú horšiu verziu. Čiže: budem jesť čo chcem, nebudem počúvať svoje telo a to, že ma občas (dosť často, až každý deň) trápia bolesti hlavy, brucha, žalúdka, žlčníka, nespavosť, únava, malátnosť a podráždenosť, čo pripisujeme civilizačným chorobám. Tak to proste je, na niečo sa predsa zomrieť musí … Táto skupina je na ceste k diagnóze a robí všetko preto, aby to bola cesta rýchla.

Čím rýchlejšie sa blíži k diagnóze, tým viac sa príznaky stupňujú, kumulujú a opakujú. Potom už je to len otázka času, až sa dozvedia, že áno, prevencia je základ, ale u vás je už neskoro. A tak si tiež už nemôžu vyberať, či budú alebo nebudú dodržiavať pravidlá. Zrazu musia! A tak sa chtiac-nechtiac orientujú v ponuke, z ktorej im tiež nie je veselo, vyhadzujú a nakupujú kuchárske knihy, vymetajú špajzu a získavajú dia alebo celia členstvo v kluboch a vernostné kartičky do obchodov so zdravou výživou.

Existuje tiež – a je to stále početnejšia – skupina ľudí, ktorá nečaká na diagnózu, ktorá rozumie prevencii a ktorá má súbor zdravých kuchárskych kníh, prehľad v surovinách a vysoký nárok na to, čo pôjde na tanier. Hlava ju bolí oveľa menej, o tom, že má nejaký žlčník ani nevie, žalúdok pracuje, ako má, a energia nechýba.

Či už patríte do ktorejkoľvek skupiny, máme pre vás dobrú správu. Rozširujeme výrazne vaše stravovacie možnosti a to bez toho, aby ste sa museli podrobiť zložitému študovaniu návodov, prispôsobovať sa krátkej trvanlivosti alebo dlhej príprave pokrmov.

Bezlepkové cestoviny Perfect Pasta odporúčajú aj odborníci na diabetes, celiakiu a bezlepkovú diétu. Zeleninová alternatíva cestovín Perfect Pasta je vyrábaná z prírodnej zázračnej plodiny Konjac Amorphalus. Konjac je koreňová zelenina, ktorá sa pestuje takmer v celej juhovýchodnej Ázii. Bezlepkové cestoviny Perfect Pasta obsahujú 96 % vody a 3,8 % Glucomannan a neobsahujú žiadny tuk, cukor, ani lepok.

Pustite Perfect Pasta do vašej kuchyne a hneď máte o pestrosť postarané
. Bez stresu, bez časovej náročnosti a s nekonečnou variabilitou prípravy.