Čo môžeme urobiť, aby sme boli odolnejší voči virózam? Bioterapeut Vladimír Ďurina vám poradíme ako na to, pretože prevencia je vždy lepšia ako liečenie.

Stres najviac oslabuje slezinu a preto znižuje imunitu organizmu. Keď pocítime po pracovnom dni plnom stresu prvé príznaky prechladnutia, doprajme si horúci kúpeľ. Použime bylinkové prísady do kúpeľa (Astofresh kvapky z laboratórií DIOCHI), ktoré podporia prekrvenie tela, aktivizujú látkovú výmenu a lymfatický systém. Ak chceme mať v období chrípok a prechladnutí imunitný systém v kondícii, môžeme ho posilniť bioinformáciami a výťažkami z rastlín. Vďaka nim si organizmus dokáže spustiť samoregeneračný proces a posilní tak ochranu voči vírusom, baktériám, plesniam a ďalším mikroorganizmom. Bylinné výživové doplnky harmonizujú náš energetický systém pomocou bioinformácií. Ak ich užívame pravidelne, telo posilní natoľko, že si samé začne zlepšovať imunitný systém a my už len tak ľahko nepodľahneme prvej viróze, ktorá sa okolo nás preženie.

Baktevir kvapky z laboratórií DIOCHI obsahujú veľmi cennú bylinu slez maurský, ktorú bylinkári podávajú malým deťom ak ich trápi suchý kašeľ alebo sú naopak veľmi zahlienené. Ďalšou vynikajúcou bylinou v tomto prípravku je pľuzgierka lekárska, ktorá obsahuje mnoho organických kyselín s antibakteriálnym a antivírusovým účinkom.

 

 

 

DiNAvir kvapky z laboratórií DIOCHI obsahuje výťažky z najkvalitnejších bylín. Účinné fytolátky chránia pred mutujúcimi vírusmi, pôsobia antibakteriálne, pozitívne vplývajú na obranyschopnosť organizmu a uvoľňujú hlieny. Byliny sa osvedčili v boji proti vírusom, retrovírusom a baktériám. Vhodné sú pri chrípke, herpes vírusoch, bronchitíde, kašli. Sú účinné pri problémoch s plesňami, parazitmi, boréliami a chlamýdiami.

 

 

 

Rosa centifolia, bioinformačný bylinný nápoj z laboratórií DIOCHI je silné antivirotikum, má antibakteriálne, antivírusové, antimikrobiálne a antimykotické účinky. Vedecké výskumy dokázali vysoký protizápalový účinok a účinok znižujúci bolesť. Známy je aj blahodarný vplyv účinných fytolátok ruže na centrálny nervový systém. Vedecké výskumy dokázali aj antiulceróznu aktivitu, čo znamená, že ruža stolistá je vhodná pri problémoch s vredmi žalúdka a dvanástnika.

Dôverujeme liečivej sile bylín!

Staňte sa členom klubu DIOCHI a získate výhodné zľavy. Tel.: 033/551 66 33, e-mail: diochi@diochi.sk
e-shop: WWW.DIOCHI.SK