CIELE A PRIORITY SPOLOČNOSTI

Naše poslanie
Vďaka našim znalostiam, skúsenostiam a tiež vášni pre to, čo robíme, chceme vytvárať bezlepkové potraviny a nízkobielkovinové výrobky najvyššej kvality, výbornej chuti a širokého výberu, ktoré umožnia našim zákazníkom obohatiť ich stravu a dovolia im znovu objaviť radosť z varenia. Tvoríme kvalitu života bez lepku.

Bez lepku neznamená bez chuti
Áno. Dokonalo rozumieme všetkým nepríjemnostiam, ktoré sprevádzajú bezlepkovú diétu a nízkobielkovinovú diétu. Naše úsilie, ktoré vynakladáme už niekoľko rokov, smeruje k tomu, aby CELIAKIA a FENYLKETONÚRIA nepôsobili žiadne obmedzenia. Kuchyňa, ktorá celé storočia utvára kultúru, už dávno prestala byť len cestou, ako zahnať hlad. Okrem vlastnej kvality bezlepkových výrobkov a nízkobielkovinových potravín je nám najbližšia práve príprava chutného a vždy inak upraveného jedla. Neustálym výskumom a hľadaním nových riešení smerujeme k zlepšovaniu zdravia našich zákazníkov a tiež k ponuke širokej škály chutí a vôní. Chceme, aby ste mali nielen dobrý pocit, keď si vyberáte naše bezlepkové výrobky a nízkobielkovinové potraviny, ale aby Vás aj bavilo ich pripravovať, podávať a jesť.

Výrobky so stálou kontrolou
Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie. Ide o nadradenú hodnotu, najcennejšiu pre každého človeka. Preto venujeme zvláštnu pozornosť tomu, z akých surovín sú bezlepkové výrobky a nízkobielkovinové potraviny pre Vás vytvorené. V tomto ohľade sme nekompromisní a dôslední. Iba stabilní, solídni a preverení dodávatelia. Len výrobky, ktoré majú všetky certifikáty a atesty. Vďaka pravidelným kontrolám je kvalita dodávaných surovín preverovaná dvojitou analýzou. Vysokú kvalitu a stopercentnú bezpečnosť pri konzumácii našich bezlepkových potravín a nízkobielkovinových výrobkov Vám naviac garantujú systém ISO 9001 a systém HACCP, ktoré sa vzťahujú na celú našu spoločnosť, a ktoré neustále kontrolujú všetky prebiehajúce výrobné procesy. A to všetko pre to, aby ste si mohli u prestretého stola s plným presvedčením a kľudom popriať: DOBRÚ CHUŤ.