Uznávaná a zavedená značka Nutrifree, spoločnosť, ktorá sa už roky zaoberá bezlepkovými potravinami, buduje deň po dni, zručne a s vášňou, nový model bezlepkovej diéty, v ktorej bezpečnosť spôsobená neprítomnosťou lepku je len východiskovým bodom, základnou požiadavkou, na ktorej sa dá postaviť vyvážená diéta, vyhovujúca vo všetkých ohľadoch: chuť, kvalita surovín, nutričná rovnováha. S dvadsať ročnou skúsenosťou v oblasti výživy ako zdroj pôžitku, s dvoma výrobnými závodmi, Nutrifree ponúka sortiment, ktorý sa neustále vyvíja v závislosti od životných a nutričných potrieb tých, ktorí si zvolili bezlepkovú stravu a rozširuje sa smerom k riešeniam cielených na konkrétne diéty, s viac ako 100 referenciami v oblasti liečebných bezlepkových diét, a mnoho riešení pre nízkoproteinové diéty, s ponukou bezlepkových polievok, rizota a bio cereálií, pri ktorých nehrozí riziko kontaminácie. Mnoho pestrých a kvalitných riešení, aby každý deň bola ponúknutá možnosť stravovať sa zdravšie, lepšie a chutnejšie. www.bezlepkosvet.sk

Mix pre výrobu chleba Zmes bezlepkových múk
Vyvážená zmes na prípravu bezlepkového chleba v niekoľkých jed-noduchých krokov. Stačí pridať vodu, droždie, extra panenský olivový olej a štipku radosti a chutný chlebík bude pripravený za približne hodinku! Cesto môžete namiešať ručne alebo pomocou stroja na výrobu chleba. Naučte sa, ako pripraviť dobrý bezlepkový chlieb podľa pokynov uvedených na obale výrobku Mix na prípravu chleba Nutrifree.

Moje celozrnné plátky Mäkké plátky chleba
Chutné žemle s nízkym glykemickým indexom uložené v praktických obaloch, ideálne a ľahké riešenie ako obohatiť prílohy a desiaty o vzácne vlákniny, doma alebo vonku.
Návod na použitie: sú dobré tak ako sú, a výborné pokiaľ sú zohriate v rúre pri teplote 220° po dobu 4 minút.
Bez laktózy, bohaté na vlákninu, s pohánkovou múkou, ľanovými a slnečnicovými semienkami.

Moja Žemľa Mäkká žemľa pripravená na konzumáciu
Voňavé žemle uložené v praktických obaloch, ideálne a ľahké riešenie ako prílohy, môžu byť použité ako desiata, či už doma alebo mimo domu.
Odporúčania: Moja Žemľa je zohriata za 3 minúty v rúre pri teplote 220°. Zdroj vlákniny s nízkym obsahom cukrov a nasýtených tukov. Nový formát, kde je možné pridať chutné oblohy. Bez laktózy.

Základ na pizzu Rýchly základ pre pizze podľa vlastného želania
Praktický a univerzálny bezlepkový základ na pizzu pripravený s extra panenským olivovým olejom, môže byť obložený akoukoľvek ingredienciou, sladkou alebo slanou, pečie sa po dobu približne 10 minút v rúre pri teplote 220 ° C a pizza je hotová. Ľahký, s nízkym obsahom nasýtených tukov je zdrojom vlákniny. Základ na pizzu môže slúžiť ako hlavné jedlo, alebo ako občerstvenie.

www.bezlepkosvet.sk