Croccante – Mandľový karamel
Zmes na chrumkavé lupienky / sušienky
Jedna z najlepších zmesí z našej dávnej tradície na tvrdé lupienky/sušienky. S mandľami a nízkotučným mliekom, príprava bezlepkového lupáčika zo zmesi FARMO, je výzvou pre skúsených cukrárov ale aj experimentátorov s originálnymi nápadmi. Spájame zdravie a kreativitu.

LP LOW PROTEIN Zmes na chlieb, pizzu, cestoviny a sladkosti
FARMO zmes s nízkym obsahom bielkovín je určená pre tých, ktorí musia dbať na zvýšenú opatrnosť a vyváženejší obsah proteínov, alebo pre tých, ktorí chcú dosiahnuť alebo si udržať ideálnu hmotnosť. Tento chlieb, cestoviny a dezerty môžete pokojne konzumovať.

Cocco – kokosové sušienky
Pre tých, ktorí majú radi nádych exotických a výraznejších chutí sú najmä kokosové sušienky najkrajšou prestávkou, na ktorú sa oplatí čakať. Či malé deti alebo dospelí, tieto sušienky veselo sprevádzajú chvíle občerstvenia, večierky, chvíle odpočinku.

PENNE
Od klasických a tradičných tvarov až po tie nové: cestoviny FARMO z ryžovej a kukuričnej múky, chutné a vhodné pre všetky recepty, s možnosťou použitia so širokou škálou omáčok a prísad. Dajte priestor svojej fantázii a prednosť jednoduchosti ktorejkoľvek z verzií cestovín FARMO, ktoré si môžete každodenne vychutnať.

www.bezlepkosvet.sk