LAHODNÉ A OSVIEŽUJÚCE FRESH NÁPOJE

Odšťavovač Hyundai JE 337
Doprajte si bohatú dávku vitamínov zo 100% ovocných či zeleninových štiav pripravených s kvalitným odšťavovačom Hyundai JE 337 s príkonom 500 W. Prístroj vás zaujme svojim čierno-sivým elegantným prevedením a jednoduchým ovládaním. Počas prípravy lahodných nápojov oceníte predovšetkým dve rýchlosti odšťavovania zvlášť na mäkké a tvrdé plody. Obrovskou výhodou je i spätná väzba motora, ktorý automaticky prispôsobuje otáčky podľa tvrdosti ovocia. Plniaci otvor s veľkosťou 65 mm vám umožní odšťavovanie aj väčších kusov ovocia či zeleniny, ktorých šťava sa zhromažďuje v 350 ml dóze so separátorom peny. Nádoba na odpad má objem 1,3 l. Zariadenie disponuje aj bezpečnostným uzatváracím systémom a poistkou proti preťaženiu. Priľnavé nožičky sa postarajú o vysokú stabilitu prístroja. Cena: od 40 € (hej.sk)

KONZERVUJTE VITAMÍNY ZDRAVO

Sušička ovocia Gallet DES 117
Ak si chcete ovocné radosti leta uchovať aj do chladnejších období, poteší vás sušička ovocia Gallet DES 117. Okrem ovocných plodov v nej môžete vysušiť aj huby, bylinky či mäso. Proces sušenia je totiž považovaný za najzdravší spôsob konzervácie potravín. Sušička ovocia Gallet DES 117 s príkonom 500 W disponuje piatimi variabilnými plátmi s priemerom 33 cm, do ktorých môžete všetky suroviny vedľa seba pekne naukladať. Sušenie je možné rozšíriť celkom až na desať plátov. Výšku a teda aj odstup jednotlivých plátov si môžete ľubovoľne prispôsobiť v závislosti od množstva surovín. Veľkou výhodou je, že veko sušičky, ako aj jej pláty, sú vyrobené z priehľadného plastu, takže môžete nepretržite sledovať priebeh sušenia. Sušička umožňuje dve teploty a doby sušenia. Ventilátor vzduchu zabezpečuje rovnomerné výsledky. Oceníte i odnímateľný filter. Nechýba ani ochrana proti prehriatiu. Cena: od 40 € (hej.sk)

Sušička ovocia Gallet DES 118
Konzervujte potraviny zdravo a rýchlo so sušičkou Gallet DES 118. Spoľahlivo usuší nielen ovocie, ale i bylinky či mäso. Navyše sa stane aj nezabudnuteľným pomocníkom pre všetkých vášnivých hubárov, pretože ju môžete využívať aj na sušenie húb. Model Gallet DES 118 s príkonom 250 W obsahuje päť variabilných sitiek s priemerom 28,5 cm s možnosťou rozšírenia až na desať. Výšku a odstup jednotlivých poschodí sitiek si môžete flexibilne prispôsobovať v závislosti od množstva surovín. Umožňuje dve teploty a doby sušenia. Ventilátor vzduchu zabezpečuje rovnomerné výsledky. Nechýba ani ochrana proti prehriatiu. Cena: od 32 € (hej.sk)

Elektrický zavárací hrniec Hyundai PC 200 SS
Tiež si radi pochútite na kyslých uhorkách alebo sladkom kompóte? Ak si ich chcete pripravovať sami doma, pomôže vám zavárací hrniec Hyundai PC 200 SS v nerezovom prevedení, ktorý je ako stvorený na zaváranie a sterilizáciu ovocia a zeleniny. Vďaka objemu 27 l a roštu s priemerom 32,5 cm v ňom môžete pohodlne zavárať až 14 pohárov s objemom 1 l. Vysoký príkon 2000 W zabezpečí rýchly nástup požadovanej teploty, ktorú ľahko dosiahnete pomocou plynulého termostatu v rozsahu 50 – 100 °C. Časový spínač môžete nastaviť v časovom intervale 20 – 120 minút, alebo si navolíte nepretržitý chod. Hrncu nechýba ani zvuková signalizácia dosiahnutej teploty. Nerezová nádoba zabezpečuje dlhú životnosť, rukoväte hrnca sú tepelne izolované. Vodu z neho jednoducho vypustíte pomocou výpustného kohútika. Elektrický zavárací hrniec Hyundai PC 200 SS nájde svoje uplatnenie aj počas rodinných párty. Poslúžiť môže napríklad ako veľký hrniec na prípravu guláša či polievok alebo ako termoska, v ktorej môžete uchovať „tekutejšie“ potraviny a nápoje horúce (čaj, varené víno). Cena: od 90 € (hej.sk)

V ponuke Gallet nájdete aj zavárací hrniec Hyundai PC 200 v bielom prevedení, s príkonom 1800 W za cenu od 70 € (hej.sk).

Odšťavovače Hyundai, zaváracie hrnce Hyundai a sušičky ovocia Gallet dostanete v elektro predajniach DOMOSS, NAY a internetovom obchode Hej.sk.