sa stali v Európe synonymom a etalónom pre kvalitné bio šťavy. Biotta má viac než 50 – ročnú tradíciu vo výrobe bio štiav v prémiovej kvalite, určenej pre zdravie. Výnimočné postavenie v portfóliu Biotty má Biotta BREUSS – celosvetovo patentovaná zmes zeleninových štiav určená jej tvorcami pre prevenciu a liečbu rakovinových ochorení.

Všetky nižšie uvedené šťavy Biotta sú vhodné aj pre bezlepkovú diétu, neobsahujú alergény.

Biotta BALANCE

Zeleninovo – ovocná šťava so špeciálnym korením. Pomáha vyrovnávať acidobázickú rovnováhu organizmu – dosiahnuť pH 7,4. Má zlatistú farbu žltej mrkvy a jej chuť je rafinovane doplnená ananásom, zázvo-rom a kurkumou.

Biotta BREUSS

Rudolfom Breussom vyvinutá a celosvetovo patentovaná zmes štiav. Biotta BREUSS sa desaťročia používa na diétu pri prevencii a liečbe onkologických ochorení. Vhodná aj pre redukčnú diétu.

Biotta bazová

Bazové plody sú zdrojom minerálov a vitamínov. Bazová šťava je overený, pravý domáci liek, ktorý blahodarne pôsobí na respiračný a imunitný systém.

Biotta MANGO MIX
Šťava z manga, guave, mara-cuje,…, bohatá na vitamíny C, E,A a prvky draslík, magnézium a zinok. Výborne chutí a sprí-jemní chvíle odpočinku..
Biotta brusnica

Šťava, ktorú ocení každá žena. Brusnice sú tradičným naturálnym liečivom pri problémoch močového ústrojenstva. Obsahuje veľa tanínu a vitamínu C.

Biotta mrkva

Šťava bohatá na provitamín A. Dostatok vitamínu A je nevyhnutný pre dobrý zrak. Beta-karotén má tiež pozitívny účinok na sliznice a pigmentáciu kože.

Biotta čučoriedka

Chuťovo vynikajúca a zdravá šťava. Čučoriedka má rovnaké liečivé účinky pri zápaloch ako brusnica a už tradične sa pou-žíva ako prírodný liek pri dyzentérii.

Convent Trade, s.r.o., Kuzmányho 713/3, 911 01 Trenčín
e-mail: objednavky@danubia-snack.sk e-shop: www.biotta.sk