Prírodná drogéria Frosch je vďaka svojmu zloženiu vhodná tak ako pre dojčatá a deti, ale i ľudí, ktorí trpia alergiami, ekzémami a rôznymi inými kožnými, či respiračnými problémami. Prečo je to tak? Drogéria Frosch neobsahuje dráždivé chemické látky a parfumy, bielidlá, škodlivé chemikálie, ako: fosfor, borát, formaldehyd, halogén organické zlúčeniny, PVC.

Rastlinné zloženie zaručuje šetrný a jemný prístup k pokožke, dýchacím cestám a zároveň šetrí naše životné prostredie vďaka nadpriemernej odbúrateľnosti v prírode. Produkty sú dermatologicky testované, odporúčané používať k ČOV.

Produktová línia drogérie Frosch zabezpečuje čistotu a ochranu celej domácnosti počnúc čistiacimi prostriedkami, pracími gélmi a avivážami, prostriedkami na riad a WC, tekutými mydlami a pieskami, až po bytové parfumy s prírodnými silicami.

Dopriať sebe a svojim deťom chutný a doma vyrobený jogurt už nemusí byť iba snom. Nahradiť farbivá, chemické prísady, konzervanty a želírovacie látky za probioticko / pre biotickú zmes s Colostrom je teraz úplne jednoduché.

PROBIOTICKÝ a PREBIOTICKÝ Jogurt s Colostrom obsahuje:
· až 4 kmene PROBIOTICKÝCH baktérií
· 100-násobne vyšší počet živých baktérií ako bežne predávané jogurty
· PREBIOIKÁ – látky, ktoré podporujú rast a životaschopnosť probiotík
· Colostrum a balastnú látku INULÍN

Urobte si doma ten najkvalitnejší, najzdravší a cenovo dostupný VLASTNÝ JOGURT!

VĎAKA OPTIMÁLNEMU ZLOŽENIU
Upravuje črevnú mikroflóru * Zlepšuje trávenie * Pôsobí proti zápche i dráždivému črevu * Stimuluje imunitný systém, bráni množeniu škodlivých baktérií, chráni pred infekciami * Zabraňuje vzniku zápalového ochorenia čreva * Chráni žalúdočnú sliznicu pred jedovatými látkami * Znižuje hladinu triglyceridov a „zlého“ cholesterolu v krvi * Zaisťuje lepšiu vstrebateľnosť vápnika * Veľmi efektívne pôsobí proti chrípke * Zmierňuje intoleranciu na laktózu …

Liečivá sila farieb a prírodných kameňov esteticky zakomponovaná do dámskych doplnok prinesie nejednej slečne, či žienke pohodu počas pracovného, či všedného dňa. Široký výber z farieb a tvarov šálov, náramkov a AKU papúč ulahodí vkusu každej jednej zákazníčky.

Čo je Orgonit a prečo ho doplniť do svojho životného prostredia? Orgonit a výrobky na jeho báze majú schopnosť premieňať a čistiť negatívnu energiu od elektromagnetického smogu a geopatogénnych zón na životnú pozitívnu energiu. Nie len, že dokážu ovplyvniť priestor okolo nás, ale majú vplyv aj na elektromagnetický obal človeka – auru, a zároveň čistia a harmonizujú čakry.

Orgonit svojim pôsobením vplýva na našu psychiku, koncentráciu, zlepšuje náš zdravotný stav, zlepšuje sa kvalita spánku, zmierňuje sa únava a podráždenosť zapríčinená elektrosmogom.
Orgonit ďalej čistí vodu, predlžuje životnosť potravín, priaznivo vplýva na rastliny a zvieratá, harmonizuje geopatogénne zóny.

V ponuke nájdete rôzne zaujímavé tvary Orgonitov, ktoré spríjemnia a dekoratívne oživia vašu domácnosť, či šperkom okrášlia každú osobnosť.

—————————————————————————————————

On-line obchod HarmonyNature.sk je registrovaným členom Klubu ESSENS Slovakia. ESSENS je projekt, ktorý sa zaoberá krásou vo všetkých jej podobách – krásou, čistotou a zdravím tela, čistotou podnikania i štýlom života, kúzlom a rozvojom osobnosti a vnútorného potenciálu každého z nás, o ktorých sme možno ani nemali tušenia.

Aj VY sa môžete stať doživotným členom Klubu ESSENS – ZDARMA, využívať všetky výhody členstva a nakupovať kvalitné, prírodné a certifikované výrobky pre seba a celú rodinu. Presvedčte sa sami!