Spoločnosť Unilever, divízia Food Solutions, uvádza na slovenský trh novú Tatársku omáčku Hellmann’s. Tatárska omáčka Hellmann’s s novou receptúrou má vyváženú chuť po nakladaných uhorkách, cibuli, horčici, koreninách a s jemnou chuťou po žĺtkoch. Má jemnú konzistenciu s viditeľnými drobnými kúskami zeleniny. Môže byť doplnená aj o ďalšie ingrediencie pre vlastnú receptúru. Má krémovo bielu farbu.

Nová Tatárska omáčka Hellmann’s je vyrobená z kvalitných rastlinných olejov. : Obsah tuku je 40 %. Je zdrojom omega 3 kyselín, je vyrobená z vajec z podstielkového chovu a je bezgluténová. Predáva sa v balení 3l, 5l a 10l, na vrchnáku je perforácia pre umiestnenie pumpy. Trvanlivosť a skladovanie: neotvorená 7 mesiacov/po otvorení 3 mesiace, skladovanie je 5°C – 15°C (po otvorení 5°C – 8°C).

Tatársku omáčku Hellmann’s odporúča napríklad Peter Krištof, Podpredseda Prešovského klubu kuchárov a cukrárov: „Viem, že vynikajúca tatárska omáčka je neodmysliteľnou súčasťou kulinárskeho úspechu. Kvalitná tatárska omáčka môže výrazne obohatiť chuť rôznych pokrmov. To je dôvod, prečo odporúčam novú Hellmann’s Tatársku omáčku. Ako profesionál profesionálom.“

Nová tatárska omáčka Hellmann’s je ďalšou súčasťou pokračujúcej inovácie kompletného produktového radu Hellmann’s, ktorá vychádza z rozsiahleho prieskumu trhu a reaguje na zistené potreby ako profesionálnych kuchárov, tak ich zákazníkov a spotrebiteľov. Tí požadujú lepšiu a vyváženú chuť, recepty odpovedajúce zásadám pestrej vyváženej stravy, kvalitnejšie ingrediencie, zníženie obsahu soli a glutamanu výmenou za bylinky a korenie a zároveň udržanie efektivity a ziskovosti kuchynskej prevádzky.