Mini rúry dokážu úplne zastúpiť ich väčšie sestry, pričom zaberú oveľa menej miesta. Pokiaľ používate mikrovlnku len na ohrievanie, v minirúre ste našli alternatívu bez elektromagnetických vĺn.

V malých bytoch, ale aj na chatách a chalupách je šetrenie s miestom kľúčové. Prednosť dostávajú aj také spotrebiče, ktoré zvládnu viac úloh naraz a plnohodnotne zastúpia spotrebiče väčších rozmerov. Stať sa môže aj to, že v byte, do ktorého sa chcete nasťahovať, je iba rýchlovarná kanvica a varná doska. Rúru už nie je kam namontovať. V takom prípade vás zachránia minirúry, ktoré svojimi rozmermi nezaberú veľa miesta na kuchynskej linke, alebo ich môžete vložiť do police.

Malé rozmery, veľký výkon

Malých rozmerov sa obávať netreba, disponujú viacerými programami a štandardne zvládajú pečenie s dolným a horným ohrevom, tie lepšie aj grilujú mäso či zeleninu a dokonca dokážu upiecť chrumkavú pizzu. Mini rúry okrem klasickej elektrickej rúry zastúpia aj mikrovlnnú. Mikrovlnné rúry doma najčastejšie využívame len na rýchle zohriatie jedla a v tomto ich minirúry bravúrne zastúpia aj bez použitia kontroverzných elektromagnetických vĺn.

Domáca elektrická mini rúra SAGE The Smart Oven And Fryer SOV860BSS svojimi schopnosťami v ničom nezaostáva za veľkými elektrickými rúrami a zastúpi aj mikrovlnku a dokonca aj fritézu, pričom vám chrumkavé hranolky pripraví zdravšie. Mini rúra ponúka 10 programov, s ktorými upečiete mäso aj pizzu, dokonale opečiete zeleninu a toasty, ugrilujete steaky a dokonca pripravíte aj lievance! O spomínané zdravšie hranolčeky sa postará funkcia teplovzdušnej fritézy a ak ešte nepoznáte pomalé varenie, zoznámi vás s lahodne krehkými a šťavnatými pokrmami, pripravenými touto metódou. Hotové jedlo udrží mini rúra SAGE SOV860BSS teplé, alebo si ho v nej môžete ohriať. O dokonalý výsledok sa stará Element IQ®. Je to 5 nezávislých výhrevných elementov, ktoré automaticky smerujú tepelnú energiu tam, kde je to práve potrebné, čím sa zabezpečí presný spôsob prípravy jedla. Celý proces urýchľuje vnútorný ventilátor. Rovnako jednoduché ako pečenie je aj čistenie, pretože steny rúry sú z nepriľnavého materiálu. Zlatým klincom mini rúry SAGE The Smart Oven And Fryer SOV860BSS je práve austrálska značka SAGE, ktorá už od roku 1932 prináša profesionálnu kvalitu do bežných domácností.