GRATULUJEME výhercom súťaže : )

Balíček Smoothie bowl, ktorý obsahuje Smoothie bowl – Čučoriedka a Smoothie bowl – Lesné ovocie získavajú pani Mária Holková, Gabriel Sabo a Eva Součíková. Ďakujeme vám všetkým, ktorí ste sa súťaže zúčastnili a veríme, že pri ďalších súťažiach sa aj na vás usmeje šťastie : )

————————————————————————————————————-

SÚŤAŽ o balíček Smoothie bowl, ktorý obsahuje Smoothie bowl – Čučoriedka a Smoothie bowl – Lesné ovocie čaká na troch z vás.

Napíšte nám na e-mail: info@bezlepku.sk odpoveď na otázku „Koľko porcií obsahuje jedno balenie Smoothie Bowl od Mixit.sk?“

Do predmetu napíšte SÚŤAŽ mixit.sk

Koniec súťaže je 24.03.2020 o 24:00 hodine.

Všetkým vám ďakujeme za účasť na súťaži a prajeme VEĽA ŠŤASTIA.

Viac informácií nájdete na mixit.sk

Smoothie bowl od Mixit je kaša nabitá ovocím

Mixit prichádza s ďalšou lahodnou novinkou – kašou, ktorá obsahuje 50% ovocia. Volá sa Smoothie bowl podľa fotogenických misiek pretekajúcich rozmixovaným ovocím, ktoré sa v posledných rokoch vyrojili po celom internete. Smoothie bowl od Mixit však obsahuje ovocie sušené mrazom, takže krásne chrumkavé. A pripraviť si ho oproti tomu klasickému môžete kedykoľvek, aj keď práve čerstvé ovocie nemáte po ruke.

Smoothie bowls sú jednoduché, zdravé, výživné a fotogenické, a možno práve preto sú v dobe instagramovej tak obľúbené. Nie je to nič iné ako jogurtové smoothie v miske ozdobené ďalším ovocím, müsli, niekedy kukuričnými lupienkami, orechmi alebo jednoducho všetkým na čo si len spomeniete.

V podaní Mixit sú Smoothie bowls extrémne ovocné kaše vo variantoch Čučoriedka alebo Lesná zmes. Z polovice obsahujú bezlepkovú ovsenú kašu, druhá polovica je ovocie, ovocie a zase ovocie. Lyofilizované a krásne chrumkavé alebo zomleté na jemný prášok, ktorý spolu s kašou vytvorí tú pravú ovocnú chuť a krémovú textúru. Nejete kašu s príchuťou čučoriedok. Jete čučoriedky rozmiešané v kaši, pekne pol na pol.

Smoothie bowl–Čučoriedka. 380 g (približne 8 porcií). Na mixit.sk za 9,19 €.

Zloženie: ovsené vločky bez lepku 44,4 %, lyofilizované čučoriedky 15 %, sušené hrozienka 11,6 %, lyofilizovaný banán 11,5 %, kokosová múka 11,5 %, bezlepková celozrnná ovsená múka 6 %.

Smoothie bowl – Lesné ovocie. 380 g (približne 8 porcií).Na mixit.sk za 9,19 €.

Zloženie: ovsené vločky bez lepku 34,4 %, lyofilizovaný banán 13,7 %, kokosová múka 13,7 %, hrozienka 13,7 % (sušené hrozienka 99,5 %, slnečnicový olej), prášok z lyofilizovaných jahôd 6,9 % , bezlepková celozrnná ovsená múka 6,8 %, lyofilizované maliny 4,1%, lyofilizované čierne ríbezle 4,1%, lyofilizované červené ríbezle 2,7 %.

Smoothie bowls od Mixit sú bez pridaného cukru, vegánske a bezlepkové. A tak strašne dobré!

Príprava je správne raňajkovo jednoduchá. Zmiešate zmes asi 50 gramov mixu so 100 ml rastlinného mlieka alebo vody. A potom ozdobiť čerstvým ovocím a šup s tým na instagram. A alebo skôr do pusy…

Mixit.sk je internetový obchod nielen pre fanúšikov zdravého stravovania. Na stránke www.mixit.sk si môže každý namixovať svoju vlastnú zmes cereálií, müsli, ovsených kaší a mixov sušeného ovocia a orieškov z viac ako sedemdesiatich rôznych ingrediencií: cereálnych základov, sušeného ovocia, semienok, orieškov, ale aj chuťoviek ako čokolády, gumových medvedíkov alebo napríklad lentiliek či škorice. Súčasťou ponuky sú aj predpripravené zmesi vytvorené výživovými špecialistami a ponuka surovín napríklad pre celiatikov alebo alergikov na určité typy potravín, ktoré sa v bežných zmesiach cereálií objavujú. Ďalšími produktami v sortimente sú Mixit čokolády z kvalitnej 70% tmavej čokolády ochutené lyofilizovaným ovocím a orieškami, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané orieškové mixy a sušienky. Mixit všetko zabalí do krásneho tubusu v dizajne firmy a zákazník si môže vybrať doručenie poštou, DHL alebo osobný odber v Zásielkovni alebo na niektorom z odberných miest po celom Slovensku.