Privítajte jar s novými ovocnými príchuťami produktovej línie Zlatý Bažant Radler 0,0%. Stretnutie s priateľmi, športový výkon alebo domáce leňošenie si teraz vychutnáte v spoločnosti 100% prírodných radlerov: tmavého s príchuťou višne alebo s exkluzívnou edíciou s príchuťou čučoriedky a šalvie. A keďže ani jedna novinka neobsahuje alkohol, pitný režim si môžete dopĺňať kedykoľvek počas dňa.

Obľúbené radlery značky Zlatý Bažant úplne bez alkoholu s príchodom jari opäť rozširujú svoje portfólio. Po tom, čo začiatkom roka pribudla na pulty obchodov novinka Zlatý Bažant Radler 0,0% Grapefruit & Rozmarín, tento raz pripravil hurbanovský pivovar dve nové ovocné príchute: Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavá višňa a Zlatý Bažant Radler 0,0% Čučoriedka & Šalvia. Novinky sú vyrobené zo 100% prírodných ingrediencií, bez konzervantov a umelých farbív.

„Zlatý Bažant opäť rozširuje kategóriu nealkoholických radlerov o dve ovocné príchute inšpirované Slovenskom. Veríme, že novinky Tmavá višňa a Čučoriedka & Šalvia si nájdu svojich priaznivcov a budú ich prvou voľbou pri hľadaní 100% prírodného a zdravšieho osvieženia,“ povedal Matúš Benža, senior brand manažér značky Zlatý Bažant Radler.

Ponuku tmavých radlerov rozširuje Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavá višňa. Je uvarený zo štyroch jačmenných sladov – svetlého plzenského, svetlého karamelového, bavorského a farebného sladu, vďaka čomu si zachováva sýtu farbu a jemnú horkosť typickú pre tmavé pivá.  Jemne kyselkavá višňová šťava vytvára s tmavým pivom lahodnú a osviežujúcu kombináciu. Obsahuje 6 g cukru na 100 ml, čo je menej ako obsah cukru vo väčšine tradičných nealkoholických sýtených nápojov.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Čučoriedka & Šalvia je tohtoročnou limitovanou edíciou medzi nealkoholickými radlermi. Tradičná chuť obľúbeného lesného ovocia je obohatená pridaním aromatickej šalvie a obsahuje 5,7 g cukru na 100 ml. Zlatý Bažant Radler 0,0% Čučoriedka & Šalvia je dostupný exkluzívne len vo vybraných obchodných prevádzkach.