Aké je tajomstvo výberu vianočných darčekov? Vyberajte s láskou. Ak sa chystáte obdarovať niekoho, kto sa láskyplne stará o vás i o teplo vášho domova, venujte mu toho pravého pomocníka.

Vychutnávajte si bohaté chute jedál pripravených v nerezovom pekáči E9KLLC1. Vždy šťavnaté a jemné výsledky zaručia, že vaši najbližší si budú k prestretému stolu sadať s nadšením a jedna porcia im nebude stačiť. Starostlivá výroba s použitím päťvrstvovej konštrukcie zaručí rýchle a rovnomerné rozšírenie tepla po celom objeme pekáča, vďaka čomu bude váš obed zakrátko rozvoniavať po celom príbytku.

Ste pripravení na kreatívne varenie? Potom je tu pre vás nová trojdielna sada hrncov a panvica Casserole set E3SS. S panvicou na pečenie a dvomi rajnicami sa môžete sebavedomo pustiť do prípravy akéhokoľvek pokrmu a výsledok bude vždy neodolateľný. Naviac budete variť zdravšie – vďaka špeciálnemu nelepivému povrchu nemusíte pridávať do jedla dodatočný olej alebo maslo. Set je vhodný na plyn, indukciu aj sklokeramiku.

Ak obľubujete ázijské chute, tento wok sa stane vaším obľúbeným pomocníkom. Okrem kvalitného spracovania ponúka aj elegantné servírovanie – Infi-wok dostanete v sete so štýlovým podstavcom, ktorý dodá vaším jedlám ten správny, oku lahodiaci šmrnc. Servírovať tak budete mimoriadne chutné jedlá, ktoré navyše budú aj skvele vyzerať.

Je neoddeliteľnou súčasťou neďelného obeda. Chutný vývar má navyše aj liečivé účinky, preto je dôležité pripraviť ho v tom najkvalitnejšom hrnci. Presne takým je nový polievkový hrniec E9KLSP01 z kolekcie Infinite Chef Collection. Taktiež je ideálny na uvarenie perfektných cestovín al dente, ktoré milujete, pomocou vložky na cestoviny. Hrniec sa navyše veľmi jednoducho čistí a je vhodný aj do umývačky riadu.

 

Viac informácií nájdete na stránke: www.electrolux.sk