ktorej autorkou je Zdeňka Mazúrová a ktorú nám do súťaže venovalo vydavateľstvo www.esence-knihy.cz Euromedia Group, a. s. – ESENCE. Zapojte sa aj Vy a ŠTYRIA z vás majú šancu stať sa šťastným výhercom. Napíšte nám na mail: info@bezlepku.sk do 8.12.2017 Váš obľúbený VIANOČNÝ BEZLEPKOVÝ RECEPT a meno autorky knihy BEZLEPKOVÉ PEČENÍ PRO KAŽDÉHO. Želáme vám všetkým veľa šťastia : )

Kniha BEZLEPKOVÉ PEČENÍ PRO KAŽDÉHO – zdravý a chutný svet bez lepku – to je 70 receptov pre tých, ktorí radi maškrtia, avšak lepok nesmú alebo ho vynechávajú a nechcú si zaťažovať svoj organizmus. Prežite celý rok, narodeninové oslavy, párty, stretnutia s priateľmi a Vianoce s úžasnými bezlepkovými múčnikmi, dezertmi, koláčikmi, muffínmi alebo tortami, ktoré sú osvedčené a mnohokrát vyskúšané, takže sa musia vždy podariť. Skrátka sa naučíte krok za krokom, ako piecť v domácej pohode lahodne bez lepku pomocou knižnej novinky BEZLEPKOVÉ PEČENÍ PRO KAŽDÉHO.

Knihu BEZLEPKOVÉ PEČENÍ PRO KAŽDÉHO si môžete objednať aj na https://www.martinus.sk/?uItem=296717 

Gratulujeme výhercom : )

Knihu BEZLEPKOVÉ PEČENÍ PRO KAŽDÉHO ktorej autorkou je Zdeňka Mazúrová VYHRÁVAJÚ – Jana FRANCÚZOVÁ, Eva BALONOVÁ, Monika MARKOVIČOVÁ a Marianna BABIAKOVÁ KAPCALOVÁ.

Ďakujeme všetkým, ktorí ste sa súťaže zúčastnili a veríme, že pri ďalších súťažiach sa aj na vás usmeje šťastie : )