Objavte pružný UV PATCH SENZOR prepojený s aplikáciou. Je ultratenký, ultravodoodolný a adaptovaný pre citlivú pokožku. Funguje s aplikáciou MY UV PATCH a poskytuje personalizované odporúčanie v prípade, že ste vystavení SLNKU.

Skincheckerská metóda vyšetrenia znamienok je jednoduchá a rýchla, skladá sa z piatich krokov a zvládne ju každý, stačí sa mrknúť na stránku chransvojupokozku.sk. Uvidíte, že je to také ľahké ako povedať ABCDE (pod týmito písmenkami sa skrývajú anglické slovíčka, označujúce javy, ktoré si treba pri kontrole znamienok všímať). Celú akciu zoberte ako malú hru na pátračku a pre väčšiu motiváciu si na youtube (stačí zadať heslo skinchecker) spustite krátke video s rozkošným malým mačiatkom a jeho veľkým kamarátom dalmatíncom. Hádajte, kto komu kontroluje znamienka?
Celosvetovú internetovú kampaň Skinchecker, do ktorej je dnes zapojených 34 krajín, spustila dermokozmetická značka La Roche-Posay v roku 2015. Popri vlastných prípravkoch na opaľovanie Anthelios chce aj prostredníctvom on-line platformy prehlbovať povedomie o správnom a bezpečnom opaľovaní. A nielen to. La Roche-Posay už 15 rokov organizuje akciu Melanoma Days, počas ktorej dermatológovia zdarma kontrolujú materské znamienka širokej verejnosti. Tento rok Deň melanómu bol u nás 1. mája. Zaregistrovali ste ho?

3 kroky pre bezpečné leto
Ako ochranu pred rizikami, ktoré so sebou prináša slnečná expozícia, La Roche-Posay vypracoval efektívny trojkrokový postup. 1) Pravidelne si kontrolujte materské znamienka, viď Skinchecker. 2) Kúpte si vysoko kvalitnú fotoprotekciu (Anthelios značky La-Roche je širokospektrálny rad opaľovacích prípravkov s vysokým SPF pre deti i dospelých a boli navrhnuté tak, aby ich používanie bolo príjemné a praktické). 3) Na Slnku sa správajte zodpovedne a bezpečne. Poznáte zlaté pravidlá opaľovania, však? Že by sme nemali chodiť na Slnko v čase najväčšej intenzity jeho žiarenia, že sa máme chrániť, aj keď je pod mrakom, lebo 80 % slnečných lúčov prechádza aj cez mraky a 60 % preniká pod vodnú hladinu, že sa môžeme „pripiecť“ aj cez okno auta a tiež, že piesok a voda odrážajú slnečné lúče, a tým zvyšujú intenzitu žiarenia UV až o 10 %, atď., atď. Napriek tomu, že toto všetko v zásade ovládame, výsledky štúdií pravidelne odhaľujú nesúlad medzi našimi vedomosťami a správaním. Ľudia si síce uvedomuje nebezpečenstvá spojené s pobytom na slnku, ale nesprávajú sa podľa toho. Preto toto leto La Roche-Posay posúva hranice v ochrane pokožky pred UV žiarením ešte ďalej. Zoznámte sa so svojím osobným koučom – unikátnou technológiou pre bezpečnejší pobyt na Slnku UV Patch. Budete z nej paf, čo dokáže a ešte je s ňou aj zábava.

Srdiečko, srdiečko, povedz že mi
Vyzerá ako malá tetovačka, ktorú si deti lepia na telo, je transparentný, pružný, ultratenký, vodoodolný, priedušný ako druhá pokožka. Srdiečkový senzor UV Patch dostanete v lekárni a na to, aby na vašej pokožke ožilo, potrebuje, aby ste si do svojho mobilu stiahli aplikáciu My UV Patch (cez Google Play alebo App Store). Odpoveďami na niekoľko jednoduchých otázok si vytvoríte svoj profil a ste ready. Srdiečkový senzor máte nalepený, ideálne na mieste permanentne vystavovanom Slnku, najlepšie na chrbte ruky. Pomocou stiahnutej appky si ho naskenujete a, samozrejme, nezabudnite sa dôkladne natrieť ochranným prípravkom (srdiečko nevynechajte!). Iste ste si všimli, že obrázok UV Patch sa skladá z rôznych štvorcových políčok s fotosenzitívnymi farbivami, a práve na základe ich analýzy šikovná appka začne generovať informácie, týkajúce sa vášho správania na Slnku: určí, aký ste fototyp, aký platí momentálne UV index, upozorní vás, kedy treba, aby ste si opäť naniesli ochranný prípravok, urobí denný prehľad vášho pohybu sa na Slnku… Berte to ako špecifické poradenstvo: všetky merania sú šité na mieru vám a vám konkrétne pomáhajú lepšie sa chrániť na Slnku. A hoci je celá appka jednoduchá a intuitívna ako detská hra, jej vedecká stránka nie je o nič menej spoľahlivá.

Viac sa dozviete sa stránke www.chrantesvojupokozku.sk