1. NAVŠTÍVTE VÝSTAVU Gluten Free EXPO Slovakia 2017 v Trenčíne.

2. VAŠA VSTUPENKA v cene 2 EUR na výstavu bude zlosovateľná.

3. Na ZADNÚ STRANU vstupenky napíšete svoje meno a adresu.

4. LOSOVANIE všetkých vstupeniek bude 28.04.2017 o 17 hodine.

   V prípade Vašej neúčasti na losovaní Vám bude výhra zaslaná poštou.

Vďaka kuchynskému robotu Aura budete mať svet jedál vo svojich rukách. Jeden prístroj vám pomôže s mletím mäsa, prípravou potravín na oslavu, mixovaním omáčok, prípravou torty a podobne. Ak máte radi varenie a experimentovanie v kuchyni, kuchynský robot Aura je tým správnym prístrojom, ktorý hľadáte.

Od prípravy čerstvých ingrediencií na detský čaj, cez romantickú večeru pre dvoch alebo aj večernú párty s viacerými chodmi, šikovný kuchynský robot Aura jednoducho vyrieši aj tie najnáročnejšie kulinárske výzvy. Akýkoľvek recept si zvolíte, robot Aura seká, strúha, šľahá a pripravuje krémy v jednej nádobe na takú konzistenciu, akú potrebujete.

S 8 rýchlostnými nastaveniami, výkonným 1000W motorom, planetárnym systémom mixovania, čepeľami z nerezovej ocele a výberom príslušenstva, pripravíte širokú paletu ingrediencií. Je vybavený 5-litrovou misou z nerezovej ocele a transparentným plastovým krytom proti prskaniu a okienkom, vďaka ktorému môžete pridávať ingrediencie počas mixovania.

Kuchynský robot Aura je ideálny pre tých, ktorí radi varia, napriek tomu nadchne i úplného nováčika v kuchyni pri príprave vynikajúcich domácich lahôdok. Rovnako tak ako lahodí oku, bol odborne navrhnutý tak, aby sa jednoducho používal.

1000 W s planetárnym systémom mixovania
10 možností nastavenia rýchlosti
5 – litrová nerezová misa
3 nadstavce: hnetač cesta, šľahač, metla
Plus: nadstavec na plátkovanie a strúhanie, mlynček na mäso, malý nadstavec na sekanie
1,5 l sklenená nádoba na mixovanie

Kuchynský robot Russell Hobbs Aura venuje spoločnosť www.dsi.sk