Zabezpečiť, aby mali potraviny pripravené v pohodlí domova málo kalórií a boli nutrične vyvážené býva občas veľmi náročné. Vyprážané jedlá nám na zdraví nepridávajú, spôsobujú únavu a zanášanie ciev. Najčastejšími zdravými alternatívami prípravy jedál je varenie, či dusenie. Grilované mäso so zeleninovým šalátom znie ako správna voľba.

Správna teplota
Grilovanie donedávna záviselo od počasia. Dnes už nie. Dnes môžu jeho skutoční priaznivci grilovať v akomkoľvek počasí a to pomocou stolového grilu Avance Collection HD 6360/20 od značky Philips. Vďaka vysokému výkonu sa gril nielen rýchlo rozohreje, ale zároveň si udržiava konštantnú teplotu. Vďaka termostatu si nastavíte ideálnu teplotu pre akýkoľvek druh pripravovaného pokrmu.

Bez zbytočného oleja, s intenzívnou arómou
Avance Collection stolový gril umožňuje prípravu pokrmu bez pridania oleja vďaka nepriľnavému povrchu. Grilovanie je tak ešte zdravšie, nezaťaží vaše trávenie a cholesterol si udržíte pod kontrolou. Stolný gril je mierne naklonený, takže prebytočná šťava a tuk z mäsa či iných grilovaných pokrmov stečie do špeciálneho podnosu. Tým sa eliminuje tvorba zápachu a dymu.
Pokrm bude mať neodolateľnú chuť akoby bol pripravovaný na letnom slnku a to vďaka technológii obohatenia chuti a rozptyľovaču dymovej arómy. Ten je navrhnutý na zvýraznenie chuti grilovaných jedál prírodnou chuťou dymu z dreva, korenín, byliniek alebo vína. Nádoba ochucovača so skleneným vekom sa naplní vodou a vytvára paru, ktorá navyše zjemňuje grilované mäso. Nebojte sa, byt vám z neho nenapáchne. Všetko sa totiž deje pod pokrievkou.

Môžete si vybrať, či chcete použiť hladký povrch na opekanie a grilovanie malých kúskov alebo rebrovaný povrch, ktorý vytvára neopakovateľný efekt grilovania na ohni. Grilovacia platňa je odnímateľná, čo uľahčuje čistenie. Môžete ju tiež dať do umývačky riadu.

Zdravá príloha za pár sekúnd
Ako prílohu si zvoľte zeleninu. Môžete ju tiež ugrilovať, alebo si pripravte chutný šalát. Príjemným spestrením môže byť napríklad domáci dresing alebo pesto. S nástavcom na sekanie Daily Collection máte bilinky, semiačka, cibuľku či orechy nadrobno nasekané už po pás sekundách. Zmiešajte ich so za studena lisovaným olivovým olejom alebo jogurtom a ozdobte kúskami neposekaných byliniek.

Všetko je pripravené rýchlo a bez zbytočnej námahy. Aby skvelý večer mohol trvať čo najdlhšie!