SÚŤAŽ o knižnú NOVINKU

Alessio Fasano, MD.
JAK ŽÍT ZDRAVĚ BEZ LEPKU

Napíšte nám na e-mail: info@bezlepku.sk do 31.01.2016 s predmetom mailu JAK ŽÍT ZDRAVĚ BEZ LEPKU správnu odpoveď na otázku:

Z akej krajiny pochádza pán doktor Alessio Fasano?

Na troch z vás čaká kniha, ktorú vám venuje vydavateľstvo PRAGMA.

Doktor Alessio Fasano, ktorý je svetovo uznávaný odborník, hosťujúci profesor na lekárskej fakulte Harvardskej univerzity a zakladateľ Centra pre výskum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostone, prezentuje posledný vývoj vedeckého výskumu a liečby, a tiež odpovede, ktoré poskytujú stále početnejšiemu publiku. Tento priekopnícky a smerodajný sprievodca je neoceniteľnou mapou pre práve diagnostikovaných pacientov, pre tých, ktorí sa už musia vyrovnávať s problémami z lepku a pre každého, kto si myslí, že by problémy s lepkom mohol mať. V knihe sa dozviete:

O rozdiele medzi celiakiou, citlivosťou na lepok a alergiou na pšenicu.

O súčasných najlepších postupoch pri liečbe porúch spôsobených lepkom bez ohľadu na vek. V knihe nájdete aj praktické informácie o tom, ako zariadiť bezlepkovú kuchyňu, ako čítať informačné štítky a ako zostať v bezpečí a zdraví vo svete plnom skrytých zdrojov gluténu.

O psychologickom vplyve diagnózy a jej vplyve na rodinu. O prelomovom výskume prevencie a terapie.

O spoľahlivých a presných zdrojoch pre pacientov, rodičov a lekárov. O receptoch na autentickú bezlepkovú taliansku večeru z domoviny doktora Fasano.

http://pragma.cz/kniha/jak-zit-zdrave-bez-lepku/kategorie/zdravi